Τετάρτη, 03 Ιουνίου 2020

Αυτοί οι τυχεροί κέρδισαν εισιτήρια για τη συναυλία Ρέμου-Παπαρίζου από το athensmagazine.gr και τη Λουξ!

10 Ιουλίου 2018 12:25
Αυτοί οι τυχεροί κέρδισαν εισιτήρια για τη συναυλία Ρέμου-Παπαρίζου από το athensmagazine.gr και τη Λουξ!

Θέλεις να δεις live τον εκπληκτικό Αντώνη Ρέμο και την υπέροχη Έλενα Παπαρίζου στη μεγάλη συναυλία τους την Τετάρτη 11 Ιουλίου στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας; Μη χάνεις χρόνο! Διαβάστε παρακάτω...

Η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία αναψυκτικών και χυμών, λουξ είναι ο μεγάλος χορηγός της καλοκαιρινής περιοδείας του Αντώνη Ρέμου “Summer Live 2018” και κληρώνει 6 μονές προσκλήσεις σε 3 τυχερούς! Εσύ δεν έχεις παρά να δηλώσεις συμμετοχή τώρα, αφού ο διαγωνισμός θα διαρκέσει για λίγες μέρες από τις 6 έως τις 10 Ιουλίου!

Συμμετέχοντας στον διαγωνισμό "λουξ" συναινείτε και αποδέχεστε την επεξεργασία από την εταιρεία DOUSISCOM των παρακάτω γνωστοποιούμενων από εσάς προσωπικών δεδομένων σας, την ακρίβεια των οποίων βεβαιώνετε. Η επεξεργασία στην οποία συναινείτε είναι αναγκαία για τη διευκόλυνση της συμμετοχής σας στο διαγωνισμό, τη διεξαγωγή αυτού και την ανάδειξη του νικητή, όπως επίσης και για σκοπούς στατιστικούς, έρευνας καταναλωτικών συνηθειών και αποστολής ενημερωτικού - διαφημιστικού υλικού (newsletter).Συναφώς, συναινείτε και αποδέχεσθε τη γνωστοποίηση των παραπάνω προσωπικών δεδομένων σας σε περίπτωση ανάδειξής σας ως νικητού, στον πελάτη "ΛΟΥΞ" για λογαριασμό του οποίου διενεργείται ο διαγωνισμός, για λόγους πιστοποίησης της ακριβούς διεξαγωγής αυτού και της εκπλήρωσης των υποχρεώσεων προς τους νικητές.
Τέλος, δηλώνετε ότι συναινείτε κι αποδέχεσθε τη γνωστοποίηση του ονόματός σας ως νικητού στην ιστοσελίδα "athensmagazine.gr", ιδιοκτησίας της DOUSISCOM, και στα social media αυτής, με ανάρτηση σχετικού άρθρου.
Τα προσωπικά δεδομένα σας θα διατηρηθούν για χρονικό διάστημα 12 μηνών από την αποδοχή των όρων του διαγωνισμού, εκτός εάν υπάρξει έγγραφη ανάκληση της συναίνεσής σας με αποστολή e-mail στη διεύθυνση [email protected]iscom.gr

Η εταιρεία εφαρμόζει πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων, συμμορφούμενη με τον Κανονισμό 679/2016 (ΕΕ).

*Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας, στο email που θα αποστείλετε για να λάβετε μέρος, θα πρέπει να αναγράφεται ότι: AΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ.

Οι τυχεροί είναι:

1. Νεκταρία Τσιφούτη

2. Αλεξάνδρα Παπαγεωργίου

3. ΘΕΟΔΩΡΑ ΤΟΥΜΠΕΚΗ

 

Διαγωνισμοί

Ροή ειδήσεων

Share