Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2020

Aυτοί είναι οι 3 νικητές για τον διαγωνισιμό Noxzema!

Σούπερ δώρα!

2 Ιουλίου 2018 11:49
Aυτοί είναι οι 3 νικητές για τον διαγωνισιμό Noxzema!

Έχεις ευαίσθητη επιδερμίδα και επιλέγεις πάντα προσεκτικά τα προϊόντα περιποίησης που χρησιμοποιείς για να αποφύγεις τυχόν ερεθισμούς και κοκκινίλες;

Εάν ναι, τότε δεν έχεις παρά να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό του athensmagazine.gr και του Νoxzema και να είσαι εσυ μια ή ένας από τους 5 υπερτυχερούς που θα κερδίσουν από 3 προϊόντα φροντίδας της σειράς Noxzema Sensi Pure 0%, με alcohol & paraben free συνθέσεις, ιδανικές για το ευαίσθητο δέρμα.

Για να κερδίσεις αυτό το μοναδικό δώρο και να είσαι εσύ μία ή ένας από τους 5 τυχερούς δεν έχεις παρά να κάνεις like και comment ή share του άρθρου του διαγωνισμού και να στείλεις email στο contest@dousiscom.gr με τίτλο "Noxzema" γράφοντας τα πλήρη στοιχεία σου (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο)!

Οι 5 τυχεροί του διαγωνισμού θα αποκτήσουν το νέο αφρόλουτρο Sensi Pure 0% μαζί με το νέο αποσμητικό σώματος της ίδιας σειράς σε σπρέι και roll-on, που θα τους κρατήσει φρέσκους και δροσερούς ακόμη και όταν το θερμόμετρο χτυπάει κόκκινο! Σημείωσε ότι το αφρόλουτρο Sensi Pure 0% χαρίζει μια απολαυστική εμπειρία στο μπάνιο χάρη στην ειδικά σχεδιασμένη υποαλλεργική του σύνθεση με 0% χρωστικές, parabens και σαπούνι, ενώ ακόμη αφήνει ένα διακριτικό άρωμα στο δέρμα σου.

Το αποσμητικό της σειράς, σε σπρέι και roll-on, προσφέρει 48ωρη προστασία μέσα από μια σύνθεση χωρίς άλατα αλουμινίου, parabens και alcohol, που επιτρέπει στην επιδερμίδα να αναπνέει χωρίς να αφήνει ίχνος από λευκά σημάδια στα ρούχα σου!

Συμμετέχοντας στον διαγωνισμό "Noxzema" συναινείτε και αποδέχεστε την επεξεργασία από την εταιρεία DOUSISCOM των παρακάτω γνωστοποιούμενων από εσάς προσωπικών δεδομένων σας, την ακρίβεια των οποίων βεβαιώνετε. Η επεξεργασία στην οποία συναινείτε είναι αναγκαία για τη διευκόλυνση της συμμετοχής σας στο διαγωνισμό, τη διεξαγωγή αυτού και την ανάδειξη του νικητή, όπως επίσης και για σκοπούς στατιστικούς, έρευνας καταναλωτικών συνηθειών και αποστολής ενημερωτικού - διαφημιστικού υλικού (newsletter).Συναφώς, συναινείτε και αποδέχεσθε τη γνωστοποίηση των παραπάνω προσωπικών δεδομένων σας σε περίπτωση ανάδειξής σας ως νικητού, στον πελάτη "Sarantis" για λογαριασμό του οποίου διενεργείται ο διαγωνισμός, για λόγους πιστοποίησης της ακριβούς διεξαγωγής αυτού και της εκπλήρωσης των υποχρεώσεων προς τους νικητές.
Τέλος, δηλώνετε ότι συναινείτε κι αποδέχεσθε τη γνωστοποίηση του ονόματός σας ως νικητού στην ιστοσελίδα "athensmagazine.gr", ιδιοκτησίας της DOUSISCOM, και στα social media αυτής, με ανάρτηση σχετικού άρθρου.
Τα προσωπικά δεδομένα σας θα διατηρηθούν για χρονικό διάστημα 12 μηνών από την αποδοχή των όρων του διαγωνισμού, εκτός εάν υπάρξει έγγραφη ανάκληση της συναίνεσής σας με αποστολή e-mail στη διεύθυνση info@dousiscom.gr

Η εταιρεία εφαρμόζει πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων, συμμορφούμενη με τον Κανονισμό 679/2016 (ΕΕ).

*Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας, στο email που θα αποστείλετε για να λάβετε μέρος, θα πρέπει να αναγράφεται ότι: AΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ.

Οι νικητές είναι:

  1. Φούντα Ευαγγελία
  2. Καρακούλα Δωροθέα
  3. Καρακατσάνη Νεκταρία
  4. ΑΝΑΤΟΛΗ ΤΣΑΒΛΙΔΟΥ
  5. ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΡΕΒΟΛΗ
 

Διαγωνισμοί

Ροή ειδήσεων

Share