Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αυτοί οι 5 κέρδισαν υπέροχα προϊόντα περιποίησης σώματος από το Bioten!

Απίθανα δώρα!

2 Ιουλίου 2018 13:43
Αυτοί οι 5 κέρδισαν υπέροχα προϊόντα περιποίησης σώματος από το Bioten!

Καλοκαίρι και φροντίδα πάνε μαζί! Αφέσου λοιπόν σε μια μοναδική εμπειρία, που θα ξυπνήσει τις αισθήσεις σου αφήνοντας το σώμα σου απαλό σαν βελούδο. Πως; Διαβάστε παρακάτω...

Λαμβάνοντας μέρος στο διαγωνισμό του athensmagazine.gr και του Bioten που θα σου δώσει την ευκαιρία να διεκδικήσεις από ένα κιτ με προϊόντα περιποίησης σώματος bioten!
Τι χρειάζεται να κάνεις; Ένα απλό κλικ στο διαγωνισμό του
athensmagazine.gr και του Bioten! Για να κερδίσεις αυτό το μοναδικό δώρο και να είσαι εσύ μία ή ένας από τους 5 τυχερούς δεν έχεις παρά να κάνεις like και comment ή share του άρθρου του διαγωνισμού και να στείλεις email στο [email protected] με τίτλο "Bioten" γράφοντας τα πλήρη στοιχεία σου (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο)!

Οι 5 σούπερ τυχεροί θα κερδίσουν από ένα σετ με σούπερ προϊόντα φροντίδας για σώμα. Κάθε σετ περιέχει 2 body lotions των 250ml, 1 body lotion των 400ml και ένα body cream των 250ml.

Όλα τα προϊόντα περιποίησης σώματος bioten έχουν υπέροχες, σαγηνευτικές υφές και εκλεπτυσμένα αρώματα, που θα αγκαλιάσουν το δέρμα σου χαρίζοντάς του τη φροντίδα που του αξίζει!

Βody lotions σε 6 αρώματα!

Η νέα σειρά περιλαμβάνει 6 body lotions: το Supreme Hyaluronic, το Supreme Νutri Oil, το Βeloved Coconut, το Beloved Vanilla, το Βeloved Cocoa και το Bodyshape Firming σε κομψές πρακτικές συσκευασίες των 250 ml. Η μοναδική τους φόρμουλα αποτελείται από συστατικά φυσικής προέλευσης (κατά 90%), ενώ όπως όλα τα προϊόντα του bioten είναι paraben,paraffin και colorants free (0%). Τα bioten body lotions προσφέρουν ενυδάτωση που διαρκεί για 48 ώρες και απευθύνονται σε όλους τους τύπους δέρματος. Tο Supreme Hyaluronic, με βασικό του συστατικό το υαλουρονικό, που ενδείκνυται για τις ξηρές επιδερμίδες, το Supreme Νutri Oil με 100% φυσικό έλαιο αμυγδάλου και μέλι για απίστευτη απαλότητα, το Βeloved Coconut, που προσφέρει μια εξωτική νότα, το Beloved Vanilla με άρωμα φυσικής βανίλιας και το Βeloved Cocoa για τους λάτρεις της σοκολάτας! Ακόμη στη σειρά θα βρεις το Bodyshape Firming που χαρίζει βαθιά ενυδάτωση, ενώ βελτιώνει ορατά την όψη του δέρματος σε μόλις επτά ημέρες.

Value for money!
Οι λοσιόν σώματος Supreme Hyaluronic και Beloved Vanilla διατίθενται και σε πρακτική και οικονομική συσκευασία των 400 ml με αντλία.

Εντατική ενυδάτωση
Για έξτρα θρέψη δοκίμασε τη σειρά bioten body creams. Οι πλούσιες συνθέσεις των προϊόντων της σειράς είναι ιδανικές για το ξηρό και αφυδατωμένο δέρμα. Επίσης, η φόρμουλά τους είναι κατά 83% φυσικής προέλευσης, χωρίς paraben και χρωστικές ουσίες χαρίζοντας 48ωρη ενυδάτωση! Στη σειρά θα βρεις τρία προϊόντα: το Supreme Hyaluronic, το Beloved Vanilla και το Beloved coconut, τα οποία θα αφήσουν στην επιδερμίδα σου μοναδικά αρώματα.

Συμμετέχοντας στον διαγωνισμό "BIOTEN" συναινείτε και αποδέχεστε την επεξεργασία από την εταιρεία DOUSISCOM των παρακάτω γνωστοποιούμενων από εσάς προσωπικών δεδομένων σας, την ακρίβεια των οποίων βεβαιώνετε. Η επεξεργασία στην οποία συναινείτε είναι αναγκαία για τη διευκόλυνση της συμμετοχής σας στο διαγωνισμό, τη διεξαγωγή αυτού και την ανάδειξη του νικητή, όπως επίσης και για σκοπούς στατιστικούς, έρευνας καταναλωτικών συνηθειών και αποστολής ενημερωτικού - διαφημιστικού υλικού (newsletter).Συναφώς, συναινείτε και αποδέχεσθε τη γνωστοποίηση των παραπάνω προσωπικών δεδομένων σας σε περίπτωση ανάδειξής σας ως νικητού, στον πελάτη "SARANTIS" για λογαριασμό του οποίου διενεργείται ο διαγωνισμός, για λόγους πιστοποίησης της ακριβούς διεξαγωγής αυτού και της εκπλήρωσης των υποχρεώσεων προς τους νικητές.

Τέλος, δηλώνετε ότι συναινείτε κι αποδέχεσθε τη γνωστοποίηση του ονόματός σας ως νικητού στην ιστοσελίδα "athensmagazine.gr", ιδιοκτησίας της DOUSISCOM, και στα social media αυτής, με ανάρτηση σχετικού άρθρου.
Τα προσωπικά δεδομένα σας θα διατηρηθούν για χρονικό διάστημα 12 μηνών από την αποδοχή των όρων του διαγωνισμού, εκτός εάν υπάρξει έγγραφη ανάκληση της συναίνεσής σας με αποστολή e-mail στη διεύθυνση [email protected]

Η εταιρεία εφαρμόζει πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων, συμμορφούμενη με τον Κανονισμό 679/2016 (ΕΕ).

*Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας, στο email που θα αποστείλετε για να λάβετε μέρος, θα πρέπει να αναγράφεται ότι: AΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ.

Οι νικητές είναι οι:

1. Ασημίνα Λουκαδάκου

2. Μαρία Γρίβα

3. Γιώργος Πολυχρονάκης

4. Τριανταφυλλιά Μπαλόπιτα

5. Κική Χατζηιωάννου

 

Διαγωνισμοί

Ροή ειδήσεων

Share