Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Wine not? To wine bar του Χαλανδρίου... ωρίμασε και σας περιμένει!

30 Νοεμβρίου 2013
Wine not? To wine bar του Χαλανδρίου... ωρίμασε και σας περιμένει!

Μετά από ένα πολύ θερμό καλοκαίρι το γνωστό wine bar των ΒΠ άνοιξε ξανά τις πόρτες του, πλήρως ανανεωμένο. Βιομηχανικό ρετρό Νέοϋορκέζικης αισθητικής, μουσική swing jazz και εναλλακτικό έντεχνο συνθέτουν το ιδανικό περιβάλλον για χαλαρή και.. όχι μόνο διασκέδαση.

Τη λίστα του κοσμούν περίπου 90 ετικέτες κρασιών από τις οποίες οι 20 περίπου είναι και σε ποτήρι. Απολαύστε εκλεκτά αποστάγματα, επιλεγμένα μπουκάλια τσίπουρο, και φυσικά συνοδεύστε τα με ιδιαίτερα κρύα πιάτα και... ψαγμένες γεύσεις.

Εκτός από την αστείρευτη ποικιλία κρασιών εδώ θα βρείτε και cocktails βασισμένα στο κρασί και πρωτότυπες γεύσεις όπως η λευκή sangria, ενώ οι τιμές παραμένουν σταθερά προσιτές με το ποτήρι κρασί να κυμαίνεται από 4 έως 7 ευρώ και το ακριβότερο μπουκάλι να μην ξεπερνά τα 75 ευρώ.

Αν μπερδεύεστε με τα πολλά διαφορετικά κρασιά, μην ανησυχείτε καθόλου. Στο Wine not?, υπάρχει πάντα ο sommelier πρόθυμος να σας εξηγήσει τα πάντα και να σας προτείνει το ιδανικό για εσάς. Αν είστε έτοιμοι να απογειωθεί η βραδιά σας, απλά επισκεφθείτε το πιο ξεχωριστό wine bar της Αθήνας, και αφεθείτε.


Ιnfo

Καθημερινά 18.00- 02.00

Καλογρέζας 12, Χαλάνδρι, τηλ. 216 7002945-6944 872514


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

Ροή ειδήσεων

Share