Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

The Abbot: Το νέο στέκι στο Χαλάνδρι ιδιοκτησίας Νίκου Βουρλιώτη

Επικρατεί πανικός!

30 Αυγούστου 2018 12:22
The Abbot: Το νέο στέκι στο Χαλάνδρι ιδιοκτησίας Νίκου Βουρλιώτη

Μια ανάσα από το κέντρο του Χαλανδρίου το νέο bar-restaurant του Νίκου Βουρλιώτη, “ξετρύπωσε” πριν από λίγο καιρό θέλοντας να μας διηγηθεί… νόστιμες ιστορίες γεύσεων.

Και όντως αυτό κάνει σε ένα χώρο με κρυμμένες προσωπογραφίες, vintage διακόσμηση, τραπέζια από ξύλο, δερμάτινους καναπέδες και μια μεγάλη μαρμάρινη μπάρα στην οποία μπορείς να απολαύσεις τα cocktails του “The Abbot” που έχει επιμεληθεί ο βραβευμένος Θοδωρής Πύριλλος. Μπαίνοντας στον χώρο κοιτώντας ψηλά, αντικρίζεις μια βουκαμβίλια που κρέμεται από την οροφή και θεωρείται το σήμα-κατατεθέν αυτού του ζεστού και κλασικού χώρου. Είτε για ένα ρομαντικό δείπνο με το έτερον σας ήμισυ, είτε για lunch break κους κους με φίλους, είτε για ποτο το βραδάκι, το The Abbot μοιάζει ιδανικός προορισμός για όλα.

Η κουζίνα του κινείται σε μοντέρνα μονοπάτια με αρχηγό τον σεφ Άκη Αμιρά από το «Nice ‘n’ Easy» και το «Santanna» (Μύκονος) με τους φανατικούς να επιλέγουν ανάμεσα σε γαρίδες τεμπούρα με φύκια και αγιολί μυρωδικών, σαλάτα με πάπια, νιόκι με πούδρα μανιταριών αλλά και φοβερές σοκολατογεύσεις για επιδόρπιο για τους λάτρεις της σοκολάτας.


Το Σάββατο και την Κυριακή το μεσημέρι σερβίρει και ένα από τα γευστικότερα brunch των βορείων προαστίων, με λαχταριστά αυγά και γλυκιές γεύσεις. Στα συν του η “διαβασμένη” λίστα των κρασιών αλλά και τα προσεγμένα του κοκτέιλ.

INFO: Από €20/άτομο. The Abbot “Tales of Flavors”, Βασιλέως Γεωργίου 3, Χαλάνδρι, Τ. 210 6825881, Kαθημερινά από τις 18:00, Σάββατο & Κυριακή από τις 11:00

Πηγή: Travelstyle.gr

 

Club Restaurants

Ροή ειδήσεων

Share