Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

ΝΕΑ ΑΦΙΞΗ: La Cabana Opening Party Μ. Σάββατο

21 Απριλίου 2011
ΝΕΑ ΑΦΙΞΗ: La Cabana Opening Party Μ. Σάββατο

Ένας νέος all day χώρος άνοιξε στην ακτή Αλίμου, εκεί όπου ήταν το ble, το La Cabana Caffee - ristorante. Με αισθησιακή και φιλική ατμόσφαιρα, που συνδυάζει απόλυτα τη θέα του γαλάζιου της ακτής με τις μοναδικές μεσογειακές γεύσεις θα αλλάξει οριστικά την καθημερινότητά σου.

Το σκηνικό στους χρωματισμούς του ξύλου, «δια χειρός» του γνωστού αρχιτέκτονα Φώτη Τσιφουτίδη, ενδείκνυται για όλες τις ώρες της ημέρας. Από νωρίς το πρωί για καφέ με όμορφη θέα, ως το μεσημέρι για ελαφρύ γεύμα με φίλους ή συνεργάτες ή το απόγευμα για ένα δροσερό cocktail. Τη νύχτα τα φώτα χαμηλώνουν και οι lounge ήχοι σε ταξιδεύουν.

Το νέο menu του εστιατορίου έχει επιμεληθεί ο executive chef Χρήστος Τζιέρας, ο οποίος άρτι αφιχθείς από την Ιταλία, προτείνει μεγάλη ποικιλία πίτσας σε λεπτή ζύμη με κρούστα συνδυασμένη με minimal επιλογή υλικών φέρνοντας... την Ιταλία στο πιάτο! Το menu πλαισιώνεται από δημιουργικές Ιταλικές και μεσογειακές γεύσεις σε πολύ προσιτές τιμές!
Στα ατού ο ευρύχωρος φυλασσόμενος χώρος δωρεάν στάθμευσης.

Το La Cabana εγκαινιάζει το καλοκαίρι με ένα μεγάλο Opening party το Μεγάλο Σάββατο, μία ώρα μετά την Ανάσταση, με δυνατές μουσικές και κέφι για ξεφάντωμα μέχρι το πρωί του Πάσχα.


Info:

La Cabana Caffee - ristorante
Λ. Ποσειδώνος, Ακτή Αλίμου, Άλιμος, τηλ. τηλ. 210 9859860
www.lacabana.gr

 

Club Restaurants

Ροή ειδήσεων

Share