Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

12 Ημέρες Προσφοράς στα Starbucks! 12 Ημέρες δώρα!

23 Νοεμβρίου 2011
12 Ημέρες Προσφοράς  στα Starbucks! 12 Ημέρες δώρα!

Τα Starbucks γιορτάζουν την αξία και τη χαρά της προσφοράς για 12 ημέρες και μας προτείνουν μία διαφορετική, μεγάλη προσφορά για κάθε μέρα, από 1 έως 12 Δεκεμβρίου!

Κάθε γεύση και μια μοναδική χριστουγεννιάτικη εμπειρία!

Cranberry White Chocolate Mocha: το απολαυστικό αυτό νέο ρόφημα συνδυάζει espresso με πλούσια λευκή σοκολάτα και φρέσκο γάλα στον ατμό, επικάλυψη σαντιγί, σιρόπι και νιφάδες cranberry! Δοκιμάστε το και στην κρύα εκδοχή του... σκέτο cranberry dream!

Toffee Nut Latte: Το Toffee Nut Latte δε χρειάζεται συστάσεις! Ο συνδυασμός πλούσιας γλυκιάς καραμέλας με καβουρδισμένους ξηρούς καρπούς, espresso, φρέσκο γάλα στον ατμό και επικάλυψη σαντιγί με καραμελωμένες νιφάδες είναι απλά ακαταμάχητος. Απολαύστε το στη ζεστή αλλά και στην κρύα εκδοχή του και ανακαλύψτε σε κάθε γουλιά του τη μαγεία των Χριστουγέννων!

Christmas Blend Espresso Roast: Το Christmas Blend ενώνεται με τον Espresso Roast και δημιουργούν μία νέα χριστουγεννιάτικη ποικιλία, τον Christmas Blend Espresso Roast. Συνδυάζει σπάνιους πεπαλαιωμένους κόκκους και κόκκους από τη Σουμάτρα με τη ζωηρή οξύτητα του καφέ από την Κόστα Ρίκα. Αυτό το χαρμάνι καβουρδίζεται όπως ο Espresso Roast για έντονη γεύση και αξέχαστο πικάντικο τελείωμα. Θα γίνει σίγουρα αγαπημένη χριστουγεννιάτικη συνήθεια.

Christmas Blend: Εδώ και 27 χρόνια ο Christmas Blend αποτελεί παράδοση στα Starbucks σηματοδοτώντας την έναρξη της εορταστικής περιόδου. Περίπλοκη γεύση, με γεμάτο σώμα, ο Christmas Blend συνδυάζεται ιδανικά με γλυκά που χαρακτηρίζονται για τις διακριτικές, πικάντικες νότες τους, όπως το πορτοκάλι, η κανέλα, το γαρίφαλο και το μοσχοκάρυδο.

Αναλυτικά οι προσφορές:

1/12: 1+1 Με κάθε αγορά χριστουγεννιάτικου ροφήματος, δώρο άλλο ένα
2/12: 50% έκπτωση στα sandwich, με αγορά ροφήματος
3/12: Δωρεάν συσκευασία καφέ για το σπίτι, με αγορά ενός πακέτου Christmas Blend
4/12: 50% έκπτωση στα γλυκά, με αγορά ροφήματος
5/12: Ξαναγέμισε το ρόφημά σου με 50% έκπτωση
6/12: 50% έκπτωση στα sandwich, με αγορά ροφήματος
7/12: Free Upsize Διάλεξε το ρόφημά σου και απόλαυσε το αμέσως μεγαλύτερο μέγεθος χωρίς επιπλέον χρέωση
8/12: 1+1 Με κάθε αγορά χριστουγεννιάτικου ροφήματος, δώρο άλλο ένα
9/12: Ξαναγέμισε το ρόφημά σου με 50% έκπτωση

10/12: 50% έκπτωση στο ρόφημα, με αγορά ενός Cookie ή Strudel11/12: Πρόσθεσε Δωρεάν επιπλέον espresso shot ή/και τη γεύση σιροπιού
12/12: Δωρεάν Refill καφέ φίλτρου ή τσάι

 

Ροή ειδήσεων

Share