Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αυτό είναι σίγουρα το πιο ΠΕΡΙΕΡΓΟ CAFE που έχεις δει ΠΟΤΕ! (PHOTOS)

10 Οκτωβρίου 2013
Αυτό είναι σίγουρα το πιο ΠΕΡΙΕΡΓΟ CAFE που έχεις δει ΠΟΤΕ! (PHOTOS)

Οι σωλήνες χαλκού, τα αραδιασμένα εργαλεία και τα κιγκλιδώματα από χάλυβα κάνουν τον χώρο να μοιάζει με εργοστάσιο ή και με πολεμικό πλοίο του Α Παγκοσμίου Πολέμου. Η πραγματικότητα όμως είναι εντελώς διαφορετική!

Πρόκειται για ένα καφέ στο Κέιπ Τάουν της Νότιας Αφρικής. Το Coffee Truth, όπως ονομάζεται, είναι διακοσμημένο με σωλήνες, μοχλούς και αντλίες που δίνουν μια πιο Ρετροφουτουριστική αισθητική στο χώρο.

Ότι αντικείμενο αντικρίζουν οι επισκέπτες του Coffee Truth είναι αληθινό και λειτουργικό. Οι παλιές βιβλιοθήκες, τα κηροπήγια, τα τηλέφωνα, οι vintage γραφομηχανές και οι μάσκες αερίου βρίσκονται εκεί δίνοντας έμφαση στο χώρο. Ακόμη και το προσωπικό της καφετέριας είναι ντυμένο ανάλογα με δερμάτινες ποδιές, ψηλά καπέλα και περίεργα γυαλιά.


Ό άνθρωπος πίσω από την διακόσμηση του Coffee Truth είναι ο σχεδιαστής εσωτερικών χώρων Haldane Martin. Ο Martin, ο οποίος προσεγγίστηκε από τους ιδιοκτήτες του καφέ για να σχεδιάσει κάτι εντελώς διαφορετικό από τα συνηθισμένα, μάλλον τα κατάφερε πολύ καλά..












dinfo.gr
 

Ροή ειδήσεων

Share