Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

4+1: Τα καλύτερα στέκια για καφέ στην Αθήνα

Το Athensmagazine.gr προτείνει...

21 Ιουνίου 2021 16:53
4+1: Τα καλύτερα στέκια για καφέ στην Αθήνα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα και σας παρουσιάζει τα καλύτερα μαγαζιά στο κέντρο της Αθήνας για να απολαύσετε τον καφέ σας. Τόσο ο καφές τους όσο και το design αποτελούν πόλο έλξης για πολλούς. Παράλληλα δείτε και τα καλύτερα μαγαζιά της Αθήνας για να απολαύσετε το brunch σας.

Underdog

Φαίνεται πως ο πάλαι ποτέ πιο... θορυβώδης δρόμος του Θησείου, η οδός Ηρακλειδών, αποκτά ξανά ζωή μετά από αρκετά είναι η αλήθεια χρόνια. Πρόκειται για ένα all day project στο οποίο θα δοκιμάσεις εξαιρετικής ποιότητας καφέ.

Info: Ηρακλειδών 8, Αθήνα 118 51

Underdog: Καφέ

Οdeon

Με όνομα που προέρχεται από το... Παρίσι, το cafe-bar Odeon αποτελεί μια εξαίσια επιλογή για καφέ ή ποτό στο Μετς. Ζεστός χώρος, χαλαρή ατμόσφαιρα, ενδιαφέρων κόσμος, ακούσματα από jazz και γαλλική σκηνή, όλα δημιουργούν ένα φιλικό περιβάλλον.

Info: Μαρκ. Μουσούρου 19, Αθήνα 116 36

Odeon: Καφέ

Γιασεμί

Έχει καθιερωθεί σαν κατεξοχήν hot-spot του καλοκαιριού, όπου γίνεται το αδιαχώρητο για μια θέση στα πολύχρωμα τραπέζια στα σκαλάκια, ελάχιστοι όμως γνωρίζουν πως το εσωτερικό του είναι ένας υπέροχος cozy χώρος, ό,τι πρέπει για φθινοπωρινά ραντεβουδάκια με αχνιστό καφέ και θέα από ψηλά. Παλ χρώματα και ζεστά υλικά όπως το ξύλο δημιουργούν ένα πολύ ζεστό και οικείο ντεκόρ, ενώ οι jazz(y) μουσικές συνθέτουν με μαεστρία μια νοσταλγική φθινοπωρινή ατμόσφαιρα.

Info: Μνησικλέους 23, Αθήνα 105 55

Γιασεμί: Καφέ

Tailor made

Η Πλατεία Αγ. Ειρήνης αποτελεί έναν από τους αγαπημένους προορισμούς για ποτό και καφέ. To "χειροποίητο" bar μπήκε δυναμικά στην ζωή της πόλης και αποτελεί ένα από τα καλύτερα μέρη για καφέ στο ιστορικό κέντρο.

Info: Πλ. Αγίας Ειρήνης 2, Αθήνα 105 60

Tailor made: Καφέ

Κεντρικόν

Υπόλευκες ταπετσαρίες και κάποια από τα παλιά κάδρα του μαγαζιού στους τοίχους, πεντελικό μάρμαρο στην μπάρα όπου μπορείς να καθίσεις και για φαγητό, μωσαϊκό και ξύλο στο πάτωμα δημιουργούν ένα σκηνικό μοντερνιτέ με σεβασμό στην ιστορία του χώρου. Η δράση θα ξεκινά νωρίς το πρωί με πρωινό και brunch στα τραπεζάκια της στοάς και θα συνεχίζεται μέχρι αργά για φαγητό και ποτό.

Info: Κολοκοτρώνη 3, Αθήνα 105 62

Κεντρικόν: Καφέ

 

Ροή ειδήσεων

Share