Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

3+1 υπέροχα καφέ στην Φωκίωνος Νέγρη που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτείτε!

Η Κυψέλη αποκτά και πάλι παλμό!

17 Ιουνίου 2021 11:57
3+1 υπέροχα καφέ στην Φωκίωνος Νέγρη που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτείτε!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Φωκίωνος Νέγρη, η οποία βρίσκεται στην Κυψέλη, στις δεκαετίες του '50 και '60, αποτελούσε κοσμικό κέντρο της αστικής κοινωνίας της Αθήνας, αλλά και μια από τις πιο ακριβές περιοχές της πρωτεύουσας. Είχε έντονη κοινωνική ζωή και αποτελούσε τόπο αναψυχής για εκατοντάδες Αθηναίους.

Κατά μήκος του δενδρόφυτου πεζόδρομου υπήρχαν, όπως και σήμερα, καφετέριες, καφενεία, ζαχαροπλαστεία, μπυραρίες και εστιατόρια. Το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα και σας παρουσιάζει μερικά "in" στέκια για να απολαύσετε τον καφέ σας. Παράλληλα σας προτείνουμε και τα ωραιότερα street food της Αθήνας.

Beetle

Ο χώρος του είναι ιδιαίτερα μοντέρνος και συνδυάζει την κομψότητα με την άνεση και την χαλαρότητα. Άνετοι καναπέδες και fancy bar σας περιμένουν να απολαύσετε τον καφέ σας!

Info: Φωκίωνος Νέγρη 53, Αθήνα 113 61

Beetle Κυψέλη

SCRY Coffee Bar

Ένα οικογενειακό και φιλόξενο καφέ στην Φωκίωνος Νέγρη. Μαζί με το ξεχωριστό μόνιμο χαρμάνι του, φιλοξενεί εξαιρετικές ποιοτικές ποικιλίες μοναδικής προέλευσης κάθε μήνα, ενώ παράλληλα σερβίρει
καλοφτιαγμένα σνακ και ποτά.

Info: Φωκίωνος Νέγρη 34 Κυψέλη

SCRY Coffee Bar

Select

Το ιστορικό ζαχαροπλαστείο πάνω στην Φωκίωνος Νέγρη, που άνοιξε τις πόρτες του το 1945 και αποτελεί ένα διαχρονικό κόσμημα ολάκερης της Αθήνας! Από εδώ πέρασαν σπουδαίες προσωπικότητες όπως η Σοφία Βέμπο, η Μαρινέλλα, η Βίκυ Μοσχολιού, ο Βασίλης Αυλωνίτης, ο Νίκος Σταυρίδης, ο Αλέκος Σακελλάριος, ο Λάμπρος Κωσταντάρας και πόσοι άλλοι. Καφές, γλυκάκια και όμορφη παρέα. Ακόμη και σήμερα έχει κάτι το κλασικό και νοσταλγικό αυτό το μαγαζί. Διατηρώντας την αίγλη της πάλαι ποτέ αθώας κι αρχοντικής Κυψέλης!

Info: Φωκίωνος Νέγρη 26 Κυψέλη

select κυψελη για καφε

Yria

Μικρό, εναλλακτικό cafe-bar, το οποίο προτιμούν και εκπρόσωποι της Τέχνης -κυρίως του θεάτρου- όπου μπορείς ήσυχα να απολαύσεις καφέ ή ποτό όλες τις ώρες.

Info: Φωκίωνος Νέγρη 70 Κυψέλη

Iria Κυψέλη

 

Ροή ειδήσεων

Share