Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

3+1 "in" στέκια στο κέντρο της Αθήνας με τον καλύτερο καφέ

Το Athensmagazine.gr προτείνει...

17 Ιουνίου 2021 11:11
3+1
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr σας παρουσιάζει τα καλύτερα καφέ στο κέντρο της Αθήνας για να απολαύσετε τον καφέ σας. Τα πιο "in" μαγαζιά για όλα τα γούστα. Μια επίσκεψη θα σας πείσει. Παράλληλα δείτε και τις καλύτερες επιλογές για να απολαύσετε το γλυκό σας στην Αθήνα.

Underdog

Φαίνεται πως ο πάλαι ποτέ πιο... θορυβώδης δρόμος του Θησείου, η οδός Ηρακλειδών, αποκτά ξανά ζωή μετά από αρκετά είναι η αλήθεια χρόνια. Πρόκειται για ένα all day project στο οποίο θα δοκιμάσεις εξαιρετικής ποιότητας καφέ.

Info: Ηρακλειδών 8, Αθήνα 118 51

Underdog: Καφέ

Γιασεμί

Έχει καθιερωθεί σαν κατεξοχήν hot-spot του καλοκαιριού, όπου γίνεται το αδιαχώρητο για μια θέση στα πολύχρωμα τραπέζια στα σκαλάκια, ελάχιστοι όμως γνωρίζουν πως το εσωτερικό του είναι ένας υπέροχος cozy χώρος, ό,τι πρέπει για φθινοπωρινά ραντεβουδάκια με αχνιστό καφέ και θέα από ψηλά. Παλ χρώματα και ζεστά υλικά όπως το ξύλο δημιουργούν ένα πολύ ζεστό και οικείο ντεκόρ, ενώ οι jazz(y) μουσικές συνθέτουν με μαεστρία μια νοσταλγική φθινοπωρινή ατμόσφαιρα.

Info: Μνησικλέους 23, Αθήνα 105 55

Γιασεμί: Καφέ

Foyer d’ Athènes

Το φουαγιέ των Αθηνών, σερβίρει βερμούτ και σε ταξιδεύει στους σταρ των 60’s & 70’s. Άνοιξε τις πόρτες του ταξιδεύοντας μας στον χρόνο, μέσα από την ιστορία του σινεμά και του θεάτρου! Από νωρίς το πρωί μπορείς να απολαύσεις τον καφέ σου, να φας τα υπέροχα γλυκά που σερβίρει (μηλόπιτα, πάστα φλώρα, πορτοκαλόπιτα (ανάλογα την ημέρα), και την ανάρπαστη μους σοκολάτας), ενώ το βράδυ σειρά έχουν τα δροσιστικά κοκτέιλ, λικέρ, βερμούτ, κρασάκι, κ.α.

Τι πιο όμορφο να πίνεις το βερμουτάκι σου και σχεδόν ποιητικά και αισθητικά, ”συνομιλείς” με ηθοποιούς- μύθους, κλέβοντας λίγη από την λάμψη και την αίγλη τους. Το Foyer είναι ’60, αλλά & ’70! Είναι swing, αλλά & Pop! Eίναι retro, αλλά & σημερινό! Μην περιμένεις την παράσταση για να το επισκεφτείς.

Info: Κοδριγκτώνος 19, Αθήνα 104 34

foyer κυψελη για καφε

Οdeon

Με όνομα που προέρχεται από το... Παρίσι, το cafe-bar Odeon αποτελεί μια εξαίσια επιλογή για καφέ ή ποτό στο Μετς. Ζεστός χώρος, χαλαρή ατμόσφαιρα, ενδιαφέρων κόσμος, ακούσματα από jazz και γαλλική σκηνή, όλα δημιουργούν ένα φιλικό περιβάλλον.

Info: Μαρκ. Μουσούρου 19, Αθήνα 116 36

Odeon: Καφέ

 

Ροή ειδήσεων

Share