Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Τα Starbucks επιστρέφουν στην Πλατεία Κοραή: 10 χρόνια μετά, μια νέα ιστορία ξεκινά!

26 Απριλίου 2013
Τα Starbucks επιστρέφουν στην Πλατεία Κοραή: 10 χρόνια μετά, μια νέα ιστορία ξεκινά!

Τα Starbucks συμπληρώνουν 10 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα και εγκαινιάζουν μια Νέα Εποχή, εκεί απ' όπου ξεκίνησαν όλα: στο 1ο κατάστημα που άνοιξε στη χώρα μας, στον πεζόδρομο της οδού Κοραή!

Το κατάστημα έχει έκταση 264 τμ. και διαθέτει ισόγειο, ημιώροφο και εξωτερικό καθιστικό χώρο στον πεζόδρομο και στην ιστορική στοά της Κοραή. Η διακοσμητική προσέγγιση του νέου καταστήματος, αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα της φιλοσοφίας των Starbucks να δημιουργούν ξεχωριστές εμπειρίες, με έμπνευση την τοπική ιστορία και παράδοση, εμφανίζοντας παράλληλα και σύγχρονες αισθητικές επιρροές. Στο κατάστημα επικρατεί μια ζεστή και lounge ατμόσφαιρα, στην οποία πρωταγωνιστούν 2 φυσικά υλικά: το ξύλο και το μάρμαρο. Τα δύο υλικά συνδυάζονται ιδανικά και δημιουργούν μια αρμονική ισορροπία, όπου το «παλιό» συναντάει το «νέο».

Κεντρικό σημείο στο χώρο του ισογείου είναι το coffee bar, όπου οι Starbucks baristas μας περιμένουν, πάντα με ευχάριστη διάθεση και χαμόγελο, να εξυπηρετήσουν και να δημιουργήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία καφέ για όλους! Ακριβώς επάνω από την ξύλινη σκάλα, που συνδέει το ισόγειο με τον ημιώροφο, δεσπόζει η γοργόνα-σύμβολο των Starbucks, σκαλιστή σε μάρμαρο, έργο που έχει επιμεληθεί ειδικά Έλληνας εικαστικός. Ο ημιώροφος, όπου επικρατεί η αίσθηση του ξύλου, αποτελεί ιδανικό χώρο για όσους θέλουν να χαλαρώσουν στα αναπαυτικά καθίσματα και τις πολυθρόνες, απολαμβάνοντας τον καφέ τους, καθώς και για όσους επιθυμούν να μελετήσουν ή να εργαστούν σε ένα εμπνευσμένο περιβάλλον.

Με το άνοιγμα του καταστήματος στην Πλατεία Κοραή, μετά την ολική ανακαίνιση του, τα Starbucks επιστρέφουν σε έναν αγαπημένο χώρο, όπου θα συνεχίσουν να μοιράζονται το πάθος για τον καφέ και τους ανθρώπους. Ένα άτομο, μια κούπα καφέ τη φορά. Τα 10 πρώτα χρόνια των Starbucks στην Ελλάδα είναι σαφώς ένα ορόσημο για την εταιρεία, η συνέχεια ωστόσο θα είναι ακόμα πιο δυναμική και συναρπαστική, με πολλές απολαυστικές εκπλήξεις, όπως το λανσάρισμα του νέου Yogurt Frappuccino και των Starbucks Refreshers-ροφήματα που θα ικανοποιήσουν τους πιστούς φίλους και θα δημιουργήσουν νέες σχέσεις με όσους αναζητούν ποιοτικές, αυθεντικές και καινοτόμες γεύσεις.

 

Ροή ειδήσεων

Share