Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Safe House: Το πιο αγαπημένο μαγαζί που δεν βρίσκεται σε καμία πιάτσα αλλά πάνω στο... βουνό!

17 Σεπτεμβρίου 2020 07:05
Safe House: Το πιο αγαπημένο μαγαζί που δεν βρίσκεται σε καμία πιάτσα αλλά πάνω στο... βουνό!

Το αγαπημένο μαγαζί που θα σου προσφέρει μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία.

Σε αντίθεση με όσα ξέραμε, αυτό το μαγαζί δεν βρίσκεται σε καμία πιάτσα αλλά πάνω στο... βουνό μόνο του με μότο του #mountainsarecallingyou. Μέσα σε αυτό δεν θα συναντήσεις μοντέρνα και καλοσχεδιασμένα έπιπλα, αλλά μια απλή διακόσμηση φτιαγμένη με μεράκι από απλά και παλιά υλικά.

Στο μαγαζί αυτό δεν συναντάμε κανέναν βραβευμένο bartender ή chef με σκούφους και "λάστιχα μισελέν", αλλά βρίσκουμε ανθρώπους με μεράκι και όρεξη που φτιάχνουν τη δική τους γεύση σε πιάτα ή κοκτέιλ χωρίς καμία έπαρση.

Έχει αληθινούς followers που παρακολουθούν κάθε καινούργιο βήμα στην επιτυχημένη πορεία του. Δεν χρειάζεται συγκεκριμένο dress code, παρά μόνο την καλή σου διάθεση, μιας και εδώ είναι το απόλυτο #theplacetorelax. Συναντάμε χαμογελαστούς ανθρώπους που δέχονται τους πάντες και κάνουν τα πάντα για την καλύτερη εξυπηρέτηση σου.

Είναι ένα μέρος που το επισκέπτονται και το επιλέγουν για τη μοναδικότητα που προσφέρει η τοποθεσία, ο χώρος και η εξυπηρέτηση του προσωπικού. Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα από αμέτρητα fashion items που φέρουν το logo Safe House και το #safehouseiseverywhere.

Όλα σε αυτό είναι απλά και για αυτό το αγαπάει ο κόσμος. Μήπως τελικά την απλότητα χρειαζόμαστε όταν επιλέγουμε ένα μαγαζί; Τροφή για σκέψη για παλιούς και νέους επιχειρηματίες.

Aκολούθησέ στο facebook και instagram #safehouseiseverywhere

Λεωφόρος Διονύσου & Βακχών
145 76 Διόνυσος Αττικής

21 0800 5693

 

Ροή ειδήσεων

Share