Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Τρέξτε να προλάβετε: Σε ποια γνωστή "αλυσίδα" θα πιείτε τσάμπα καφέ την Τρίτη 25 Οκτωβρίου!

20 Οκτωβρίου 2017 16:22
Τρέξτε να προλάβετε: Σε ποια γνωστή

Τα Starbucks μας προσκαλούν να γιορτάσουμε μαζί τη συμπλήρωση 15 χρόνων λειτουργίας στην Ελλάδα και να μοιραστούμε μαζί το πάθος τους για τον καφέ και τους ανθρώπους.

Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017
Θα έχουμε την ευκαιρία να γιορτάσουμε μαζί με την οικογένεια των Starbucks την 15ετή επέτειο μέσα από μια σειρά δοκιμών καφέ που θα διεξαχθούν στα καταστήματα καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας, αλλά και με μικρές εκπλήξεις που θα μας περιμένουν, ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη μας όλα αυτά τα χρόνια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία της Βέτας Μπετίνη! Τραγική φιγούρα η κόρης της (photos)

Στις 17:00, το εορταστικό κλίμα θα κορυφωθεί με την γενέθλια τούρτα και το παραδοσιακό…σβήσιμο των κεριών. Happy Birthday Starbucks!

Παράλληλα, την ίδια μέρα τα Starbucks γιορτάζουν την τρυφερή σχέση τους με τα Παιδικά Χωριά SOS, που ουσιαστικά ξεκίνησε από την πρώτη ημέρα λειτουργίας τους στην Ελλάδα και συνεχίζει με την ίδια αγάπη και αφοσίωση μέχρι και σήμερα- με μια συμβολική πρωτοβουλία. Όλα τα έσοδα της ημέρας (24ης Οκτωβρίου) του πρώτου καταστήματος Starbucks, στην Κοραή, θα διατεθούν για τη στήριξη και ενίσχυση του έργου των Παιδικών Χωριών SOS.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα: Τα χρέη του πατέρα της πλήρωνε η 32χρονη εφοριακός! Η μεγάλη αποκάλυψη για τις σχέσεις της οικογένειας που ανατρέπει τα δεδομένα!

 

Ροή ειδήσεων

Share