Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Coffee Lab: Μάθε την αλήθεια του καφέ, γεύσου την εμπειρία!

15 Σεπτεμβρίου 2017 10:50
Coffee Lab: Μάθε την αλήθεια του καφέ, γεύσου την εμπειρία!

Τα Coffee Lab, μας προσκαλούν να γευτούμε μια εξαιρετική εμπειρία καφέ.

Η αλυσίδα ξεκίνησε από την Χαλκίδα το 2009, ως το πρώτο και αυθεντικό coffee shop 3ης γενιάς, προσφέροντας ροφήματα από ιδιαίτερες ποικιλίες καφέ μοναδικής προέλευσης (single origin). Το πρώτο κατάστημα, πολύ γρήγορα, προσέλκυσε το ενδιαφέρον και καθιερώθηκε ως το καθημερινό σημείο συνάντησης της περιοχής.

Εμπνευστής και ιδιοκτήτης των Coffee Lab, ο Barista Champion 2008 – 2009, κ. Στέλιος Ρουμελιώτης*, με εμπειρία άνω των 12 ετών στον χώρο του καφέ, ο οποίος παράλληλα έχει διατελέσει υπεύθυνος εκπαίδευσης και στέλεχος παραγωγής σε μεγάλες εταιρείες του χώρου, δημιούργησε ένα αυθεντικό street concept του 3ου κύματος του καφέ (3rd wave coffee movement).

Η μεγάλη διαφοροποίηση, είναι ότι το Coffee Lab προσφέρει μονοποικιλιακούς καφέδες, εξαιρετικής ποιότητας Arabica 100% στην τιμή που ο ανταγωνισμός δίνει αγνώστου προέλευσης και ποιότητας προσμίξεις καφέδων.

Η εμμονή στην ποιότητα, από την φάρμα, το ψήσιμο στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρίας αλλά και στην συνεχή και εντατική εκπαίδευση των Baristi εξασφαλίζει το εξαιρετικό αποτέλεσμα για τους καταναλωτές που επιλέγουν τα Coffee Lab προκειμένου να απολαύσουν τον καθημερινό τους καφέ. Άλλωστε γι’ αυτό το λόγο, σε κάθε περιοχή, τα καταστήματα της αλυσίδας αποτελούν πλέον καθημερινή συνήθεια για εκείνους που αναζητούν εξαιρετικό καφέ καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας. Ήδη τo δίκτυο της Coffee Lab αριθμεί περισσότερα από 60 καταστήματα σ’ όλη την Ελλάδα και την Κύπρο ενώ ετοιμάζονται τουλάχιστον άλλα δέκα μέχρι το τέλος του έτους.

Τα Coffee Lab, με το σύνθημα «Μάθε την αλήθεια του καφέ, γεύσου την εμπειρία», ενημερώνουν όσους ενδιαφέρονται να μάθουν, όλες τις λεπτομέρειες για τις ανώτερης ποιότητας πρώτες ύλες που χρησιμοποιούν στον καφέ, στην αυθεντική σοκολάτα αλλά και στα υπόλοιπα μοναδικά ροφήματα.

Η μεγάλη επιτυχία της αλυσίδας, πέρα από την βαθιά γνώση του καφέ, οφείλεται και στην ανατρεπτική τάση και στάση των ανθρώπων της Coffee Lab. Αναζητούν συνεχώς, νέα απολαυστικά ροφήματα, νέους τρόπους ψησίματος, νέες μεθόδους προβολής μέχρι να πάρουν το τέλειο αποτέλεσμα και μέχρι οι φίλοι των Coffee Lab γευτούν την καλύτερη εμπειρία καφέ.

 

Ροή ειδήσεων

Share