Παρασκευή, 14 Μαΐου 2021

Mikel: Η πορεία από τον παππού Μιχάλη μέχρι σήμερα!

19 Μαΐου 2017 16:24
Mikel: Η πορεία από τον παππού Μιχάλη μέχρι σήμερα!

Η νέα διαφημιστική καμπάνια των Mikel ξεπερνά τις συνηθισμένες διαφημίσεις. Είναι η πραγματική ιστορία της οικογένειας και πως έφτασε στο... σήμερα.

Η διαφήμιση «μιλά» στην καρδιά, συγκινεί, γυρίζει τον χρόνο πίσω. Αφηγείται την ιστορία υπαρκτών προσώπων και την πορεία του ιδρυτή της αλυσίδας Mikel.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Survivor: Ποια ομάδα θα κερδίσει απόψε τον αγώνα και με ποιο σκορ! (Video)

Το... ταξίδι στο χρόνο ξεκινά από τότε που ήταν ο γιος στο πλάι του πατέρα για να μάθει, να παίξει, να πετύχει, μα πάνω από όλα να αγαπήσει. Την ζωή και την οικογένεια, αυτά που πραγματικά αξίζουν.

Και μετά γίνεται το μεγάλο βήμα. Η πρώτη επιχείρηση. Με σεβασμό στην ιστορία, το παρελθόν, την οικογένεια. Με σήμα τον πατέρα, τον παππού Μιχάλη με τα χαρακτηριστικά γυαλιά του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Έξαλλος ο πατέρας του Σάκη Τανιμανίδη με το ελληνοτουρκικό επεισόδιο! (video)

Το σήμα με την εμβληματική μορφή που ξεχώρισε και κέρδισε το κοινό από το 2008. Εκτοτε βρίσκονται παντού... δίπλα μας. Πάνω από 140 καταστήματα σε όλη την χώρα και τα πρώτα βήματα και στο εξωτερικό, σε Κύπρο και Ντουμπάι.

Πρώτος στόχος η ποιότητα, αυτή που κερδίζεται όταν επενδύεις στην τεχνογνωσία και την εκπαίδευση. Οι συνταγές, ο σεβασμός που ξεκίνησε από τον παππού Μιχάλη είναι ακόμη εδώ.

Ζει μέσα στα Mikel.

Δείτε το βίντεο στο athensmagazine.gr:


Πηγή: iefimerida.gr

 

Cafes

Ροή ειδήσεων

Share