Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τα ωραιότερα café στον Πειραιά

Πρέπει οπωσδήποτε να τα επισκεφτείτε!

20 Μαΐου 2020 13:40
Τα ωραιότερα café στον Πειραιά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κάτι τα 40άρια που μας υπόσχονται τα δελτία καιρού, κάτι η θάλασσα, όλο και τριγυρίζει η ιδέα για ένα καφεδάκι στον Πειραιά στο μυαλό μας τελευταία. Πού να (πρωτο)πάμε όμως; Συγκεντρώνουμε τα καλύτερα café - bar του Πειραιά για να διαλέξετε μαζί μας. Πρόκειται για μαγαζιά που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτείτε.

Beluga


Μια από τις πιο όμορφες αφίξεις που υπόσχονται να κάνουν ξανά την Τρούμπα… πιάτσα (με την καλή, αυτή την φορά, έννοια) το Beluga ανοίγει τις πόρτες του από νωρίς για ωραίο καφεδάκι σε σούπερ ενδιαφέρον περιβάλλον: 75 γλυπτά στολίζουν τον χώρο, βαριές κουρτίνες και ένα παλιό πιάνο συντελούν στην ατμόσφαιρα μπουντουάρ, και τα αρχαία τείχη του Πειραιά απλώνονται… κάτω από τα πόδια μας, χάρη στα γυάλινα πατώματα. Έχει και μια ωραιότατη αυλίτσα, για τα ηλιόλουστα μεσημέρια.

2ας Μεραρχίας 8-10, Τρούμπα, τηλ: 210 4116505

fb: Beluga insta: beluga_art

Eighteen screen coffee roasters

Καθημερινό... προσκύνημα στο πιο must visit spot του Πειραιά για να μάθεις τις εστί τέχνη του καφέ! Από το 2009 αναγάγει το coffee speciality σε ανάγκη με καφέδες που γαργαλούν ευχάριστα τον ουρανίσκο αλλά και θεσπέσιο brunch (eggs provencal...), πεντανόστιμα smoothies, τραγανά σνακ, ευφάνταστα sandwiches, γλυκά-πειρασμοί όλα φτιαγμένα με φρέσκα υλικά, παρθένο ελαιόλαδο και από κρέατα made in Greece!

Τζαβέλλα Κίτσου 88, Καστέλλα

site: eighteenscreen.gr

fb: EighteenScreen Coffee Roasters

insta: eighteenscreencoffeeroasters

Belle Amie dinner & cocktails

Ατμοσφαιρικό όπως το Πασαλιμάνι, με vintage αισθητική που ταιριάζει αρμονικά με το νεοκλασικό όπου στεγάζεται στον πεζόδρομο της Αγγ. Μεταξά. Ένα στολίδι μέσα σε ένα άλλο, αυτό είναι το all day στέκι που κάνει χάζι την πειραιώτικη περατζάδα με καφέδες και brunch από το πρωί, αργότερα after work dinner με αγαπημένες ελληνικές γεύσεις από το ανανεωμένο μενού και γλυκούς πειρασμούς. Η ημέρα κλείνει με cocktails υπό τους ήχους μουσικής από τους resident dj's.

Highlight: η ολάνθιστη αυλή για ατελείωτο socializing

Καθημερινά 09:00-02:00

Αγγέλου Μεταξά 11, Πασαλιμάνι Τ. +30 210 4175740

fb: Belle-Amie

insta: belleamiepiraeus

Yacht Cafe

Καφές και χάζι με θέα το απέραντο μπλε και τα αγκυροβολημένα σκάφη, σε ένα μοντέρνας αισθητικής coffee shop στο κοσμοπολίτικο Πασαλιμάνι. Καθίστε στους αναπαυτικούς καναπέδες στο εσωτερικό χώρο ή επιλέξτε ένα τραπέζι δίπλα στη θάλασσα και απολαύστε από νωρίς το πρωί premium quality προτάσεις σε καφέδες, φρέσκα ροφήματα και γευστικά snacks.

Καθημερινά από τις 07:00

Ακτή Μουτσοπούλου 1, Πασαλιμάνι Τ. +30 210 4226949

fb: Yacht Cafe

TO THEATRON

Σε ένα διατηρητέο κτήριο, απέναντι από το Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά, βρίσκεται εδώ και 22 χρόνια, το all day cafe “Theatron”. Ιδανικό στέκι από το πρωί για καφέ και snacks ενώ περνώντας η ώρα απολαμβάνουμε εξαιρετικές ιταλικές γεύσεις. Το βράδυ επιστρέφουμε για ποτό σε socializing περιβάλλον μέχρι αργά! Στα επιπλέον συν η ανανεωμένη wine list και τα lives που πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή, Σάββατο & Κυριακή από νωρίς το βράδυ.

Καθημερινά 07:30-01:00 | Daily 07:30-01:00

Καραίσκου 115, Πειραιάς

Τ.: +30 210 4117897

Fb: To Theatron
www.theatron.gr

Moby All Day Bar

Συστήθηκε το 2014 στην very popular Μαρίνα Ζέας σε απευθείας σύνδεση με τις θαλαμηγούς. Το #Moby είναι αυτό ακριβώς που ζητάς από ένα all day meeting point.

Το πρωί ξυπνά τους θαμώνες με special blends coffee πάνω από τη θάλασσα, από το μεσημέρι και μετά τη σκυτάλη της απόλαυσης με μοντέρνα πιάτα ιδανικά για γρήγορο τσιμπολόγημα και τα βράδια μεταλλάσσεται σε ένα μπιτάτο bar με δυνατό χάρτί τις funky, indie μουσικές και βέβαια τα lives κάθε Σάββατο με γνωστά συγκροτήματα.

Info: Καθημερινά από τις 08:30-02:00, Σαβ/κα έως όσο πάει.

Μαρίνα Ζέας, τηλ. 2110123778

fb: Moby All Day Bar

insta: mobyalldaybar

Rocambolesco handmade Gelato & Brunch

Όταν ένα μαγαζί συνδυάζει handmade Gelato & νόστιμο Brunch μενού, τίποτα δεν μπορεί να πάει λάθος! Η αγαπημένη άφιξη στη δημοφιλή περατζάδα της Μαρίνας Ζέας, αν και μετράει λιγότερο από ένα χρόνο παρουσίας, έχει αναδειχθεί σε ένα από τα αγαπημένα στέκια Πειραιωτών και μη, με ατού το χειροποίητο αυθεντικό gelato και το λαχταριστό all day μενού που έχει επιμεληθεί ο chef Γιώργος Μακρής.

Όλα αυτά σε έναν περιποιημένο χώρο, περιτριγυρισμένο από λουλούδια, με τραπεζάκια έξω και θέα στη μαρίνα! Μη φύγετε χωρίς να δοκιμάσετε την χειροποίητη πίτσα και τη σαλάτα με προσούτο, και, φυσικά, μία από τις αμέτρητες γεύσεις gelato!

Μαρίνα Ζέας, Τ. 210 452 3779

fb: Rocambolesco Gelato & Brunch

insta: rocambolesco_gelateria

Foyer Café Bistrot

Μέσα στο εμβληματικό κτήριο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά λειτουργεί το Foyer Café Bistrot, το οποίο αποτελεί σημείο αναφοράς για την πόλη. Στον υψηλής αισθητικής χώρο θα απολαύσετε ιδιαίτερες χειροποίητες γεύσεις και μια πλήρως ενημερωμένη λίστα κρασιών με εκλεκτές ετικέτες και υπέροχες μουσικές επιλογές.

Η διακόσμηση, τα έπιπλα και τα αντικείμενα του φουαγιέ ακολουθούν πιστά τον χαρακτήρα του ιστορικού νεοκλασικού κτιρίου και δημιουργούν την αίσθηση Βερολινέζικου και Γαλλικού bistro. Το Foyer Café Bistrot, είναι το νέο εγχείρημα των Πειραιωτών Κοσμά Καραβά, Δημήτρη Παναγόπουλου και Γιώργου Νικολάου, που έφτιαξαν έναν σημαντικό πόλο έλξης για την καθημερινή ψυχαγωγία, συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική με την νοσταλγία και την ποιότητα.

Καθημερινά από τις 10:00

Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, Λεωφ. Ηρ. Πολυτεχνείου 32 T.: +30 210 4100450

fb: www.facebook.com/FoyerCafeBistrotPiraeus

insta: www.instagram.com/FoyerCafeBistrotPiraeus

Coffeetales Peiraias

Οι λάτρεις του καφέ έχουν βρει το στέκι τους, καθώς το cozy Coffeetales στην καρδιά του Πειραιά σερβίρει ένα πολύ ιδιαίτερο καφέ σε αποκλειστικότητα όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά για ολόκληρη την Ευρώπη, τον εκλεκτό μονοποικιλιακό Cuba Serrano Superior Crystal Mountain.

Θα τον απολαύσετε στα τραπεζάκια της πλατείας, στο bar ή και take away! Από το απόγευμα και θα επιστρέψετε για κρασί ή μπύρα από μια μεγάλη λίστα επιλογών με εξαιρετικά συνοδευτικά τα οποία προσφέρουν!

Καθημερινά 07:00 - 00:00 / Σαβ. 07:00 - 17:00 & Κυρ. 09:00 – 17:00

Παλαιολόγου 7,Πειραιάς Τ. +30 210 4114880

fb: Coffee Tales Peiraias

insta: coffee_tales_peiraias

Mardi Coffee & Wine Bar

Ένας εκλεκτός, αρωματικός καφές είναι το καλύτερο boost για το πρωινό μας, και τον βρίσκουμε στο Mardi στον Πειραιά, μέσα στη στοά Πλάτωνος, κάτω από την κεντρική Ηρώων Πολυτεχνείου σε ένα urban χώρο με υπέροχη αυλή και cozy γωνιές.

Και φυσικά δεν θα τον πιούμε μόνο του.. αφού εδώ βρίσκουμε ένα λαχταριστό breakfast & brunch menu που δεν μπορεί κανείς να αντισταθεί! Pancakes, αυγόφετες, μπαγκέτες, χειροποίητες πίτσες, εκλεκτά γλυκά και πολλά ακόμα. Highlight, τα υπέροχα τσάι σε πολλές γεύσεις & φυσικά τα εξαιρετικά κρασιά! Καθημερινά 08:00 – 00:00.

Πλάτωνος 3, Πειραιάς, Τ. +30 210 4227478, www.mardibar.gr

fb: Mardi coffee & wine
insta: mardi_coffee_and_winebar

Healthy Harmony

Μια νέα, σύγχρονη και πρωτοποριακή ιδέα γεννήθηκε μέσα από την αγάπη νέων ανθρώπων για την ποιοτική, νόστιμη και κυρίως υγιεινή διατροφή στο κέντρο του Πειραιά, σε ένα χώρο ανάλογα διαμορφωμένο, από φυσικά και γήινα υλικά. Ακολουθώντας τις επιταγές της σύγχρονης διαιτολογίας και την διεθνή πλέον τάση, στο Healthy Harmony θα βρείτε με φρέσκιες ιδέες για το πρωϊνό, το σνακ και το μεσημεριανό σας.

Με βάση τα ελληνικά προϊόντα και το πάθος για τη σωστή και γευστική διατροφή φτάνουν στο ποτήρι και στο πιάτο μας όλα φρέσκα και με όλα τους τα θρεπτικά συστατικά, περιέχουν μόνο αγνά υλικά και όλα παρασκευάζονται στη κουζίνα εντός.

Tip. Αναλαμβάνει επαγγελματικά γεύματα, εκδηλώσεις και εξειδικευμένες υπηρεσίες healthy catering.

Δευτ. - Παρ. 09:00 - 18:00 / Σαβ. 10:00 – 15:00

Πραξιτέλους 156 -158, Πειραιάς, Τ. +30 210 4100201-2

www.healthyharmony.gr

fb: Healthy Harmony Piraeus

insta: healthyharmonypiraeus

 

Ροή ειδήσεων

Share