Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

KUDU Coffee Roasters: Στο Ψυχικό θα πιεις έναν από τους καλύτερους καφέδες σε όλη την Αθήνα!

29 Ιανουαρίου 2015
KUDU Coffee Roasters: Στο Ψυχικό θα πιεις έναν από τους καλύτερους καφέδες σε όλη την Αθήνα!

Η εταιρεία KUDU Coffee Roasters ιδρύθηκε το 2013 με σκοπό να προσφέρει στο καταναλωτικό κοινό εκλεκτής ποιότητας καφέδες. Με σύμμαχο την πολυετή εμπειρία των ανθρώπων της στον χώρο της εστίασης και κυρίως του καφέ, δημιουργήσε μια σύγχρονη μονάδα επεξεργασίας και συσκευασίας καφέ, με έδρα τη Μεταμόρφωση Αττικής. Μέσα από την πλούσια ποικιλία των καφέδων KUDU προωθούν την ποιότητα στη γεύση.

Συγκεκριμένα, στην εταιρεία δίνουν ιδιαίτερη σημασία στη συλλογή των κόκκων καφέ, στο ψήσιμό τους και στην απόσταξή τους, ώστε να αναδύεται κάθε φορά η μοναδική γεύση και το ξεχωριστό άρωμα της κάθε ποικιλίας καφέ. Η διαρκής ενασχόλησή τους με τον καφέ, από τη στιγμή της «γέννησής» του μέχρι το φλιτζάνι, στοχεύει στο να προσφέρει σε όλους τους λάτρεις του καφέ KUDU αυτή την ανεπανάληπτη γευστική εμπειρία.

Μετά τη διαδικασία του καβουρδίσματος, όλες οι ποικιλίες των καφέδων KUDU δοκιμάζονται από εξειδικευμένους baristas, οι οποίοι συμβάλλουν με την πολύτιμη γνώμη τους στη διαμόρφωση του τελικού προφίλ ενός καφέ και παράλληλα προτείνουν και τις συνθήκες απόσταξής του. Εκτός από τους baristas, οι καφέδες, προτού βγουν στην αγορά, προσφέρονται και στους πελάτες υπό μορφή γευστικής δοκιμής.

Η φιλοσοφία
Ο καφές KUDU είναι εκλεκτής ποιότητας καφές από εξαιρετικούς κόκκους Arabica, που μεγαλώνουν αποκλειστικά σε ιδανικές κλιματολογικές συνθήκες και προσφέρουν χαρακτηριστικές γεύσεις εξαιτίας των μοναδικών χαρακτηριστικών του εδάφους όπου καλλιεργούνται.
Η ιδιαιτερότητα των συγκεκριμένων ποικιλιών καφέ έγκειται στα γευστικά και αρωματικά χαρακτηριστικά (οξύτητα, σώμα, γεύση, άρωμα) που συνθέτουν το προφίλ τους, καθώς επίσης και στη διασφαλισμένη πορεία τους από τον κόκκο έως το φλιτζάνι. Σε όλους τους καφέδες αναγράφεται η χώρα προέλευσής τους καθώς και ο τρόπος επεξεργασίας τους. Συγκεντρώνουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την επεξεργασία του καφέ και τον τρόπο σύμφωνα με τον οποίο καλλιεργεί τα προϊόντα η εκάστοτε φάρμα.


Η εταιρεία Kudu Coffee Roasters διαθέτει τους τελευταίους μήνες και το δικό της στέκι στο Νέο Ψυχικό. Το Kudu Coffee Shop εκτός από καφέδες που ετοιμάζει επί τόπου, επιστρατεύοντας όλη την τέχνη του φιλικού και δεξιοτέχνη barista, έχει πολλές προτάσεις και για τη δική σας καφετιέρα στο σπίτι.


Info

Ανοιχτά καθημερινά 8.00-20.00.
25ης Μαρτίου 22, Ν. Ψυχικό, τηλ. 217 7223 040.


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

Ροή ειδήσεων

Share