Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τα Starbucks περνούν στην αντεπίθεση! Αυτή είναι η κίνηση- ματ που ετοιμάζουν για να ξανακερδίσουν το κοινό!

5 Νοεμβρίου 2014
Τα Starbucks περνούν στην αντεπίθεση! Αυτή είναι η κίνηση- ματ που ετοιμάζουν για να ξανακερδίσουν το κοινό!

Μετά την προσθήκη μπύρας και κρασιού στο μενού, την οικονομική ενίσχυση για σπουδές των εργαζομένων αλλά και την εφαρμογή για φιλοδωρήματα, η εταιρεία μπαίνει στον κόσμο του «delivery».

Μέχρι σήμερα, για να απολαύσει κάποιος ένα Macchiato έπρεπε να πάει σε ένα από τα 20.519 καταστήματα που διαθέτει η εταιρεία. Όχι πια. Σύμφωνα με τις δηλώσεις των υπευθύνων, η χαμηλή κίνηση στα καταστήματα της Αμερικής τους ώθησε στην εφαρμογή νέων μέτρων για να ενισχύσουν την θέση τους ως Νο1 αλυσίδας καφέ. Έτσι, από τη νέα χρονιά μπορεί όποιος θέλει να απολαύσει τον καφέ από τα Starbucks στο γραφείο του, καθώς η εταιρεία αναμένεται να προσθέσει την υπηρεσία delivery των προϊόντων.

«Παίζουμε επιθετικά», δήλωσε ο CEO της εταιρείας Howard Schultz.

Ακόμα, δεν έχουν δοθεί περισσότερες πληροφορίες για τα καταστήματα που θα διαθέτουν την υπηρεσία delivery. Το μοναδικό που ξέρουμε είναι πως η ομάδα των Starbucks θα εργαστεί δυνατά γι αυτό, όπως ενημέρωσε ο Matthew Ryan -Επικεφαλής Στρατηγικού Σχεδιασμού της εταιρείας.

Η εταιρεία ανακοίνωσε την νέα πιλοτική αυτή λειτουργία, λίγο μετά την ενημέρωση του κοινού πως θα μπορούν να προ-παραγγείλουν τον καφέ τους μέσω smartphones και στη συνέχεια να το παραλάβουν από το κατάστημα, χωρίς να πρέπει να περιμένουν στην ουρά.

Πηγή: Fortunegreece.com

 

Ροή ειδήσεων

Share