Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Γή: O 1ος vegan-raw πολυχώρος στην Αθήνα είναι πραγματικότητα!

22 Δεκεμβρίου 2014
Γή: O 1ος vegan-raw πολυχώρος στην Αθήνα είναι πραγματικότητα!

Σε ένα χώρο φτιαγμένο με σεβασμό & αγάπη για τη «πράσινη» διατροφή & ιδεολογία, θα βρείτε κάτι εντελώς διαφορετικό από όσα γνωρίζατε μέχρι τώρα, με προϊόντα ξεχωριστά, μοναδικά. Στο vegan bar Γή όλα τα προϊόντα είναι ελεύθερα λακτόζης, γλουτένης & ζάχαρης και οι γλυκαντικές ύλες είναι σιρόπι αγάβης ή σφενδάμου, χουρμάδες, σύκα, σταφίδες ή μέλι.

Συγκεκριμένα στον ιδιαίτερο και κομψό χώρο του Γή θα δοκιμάσετε:

- Χυμοί, Smoothies & Milkshakes:
Χυμούς & smoothies με επιλογές από διάφορα φρούτα, λαχανικά και υπερτροφές, αλλά και milkshakes με βάση φρέσκο γάλα αμυγδάλου που παρασκευάζονται καθημερινά εδώ. Παράλληλα, αποχυμώνονταικαθημερινά σιταρόχορτο (wheatgrass), το οποίο καλλιεργείτε στον ίδιο χώρο.

- Γλυκά Εδέσματα:
Φτιάχνουν για εσάς μοναδικά γλυκά ελεύθερα από γαλακτοκομικά, άλευρα ή αυγά, τα οποία δεν ψήνονται σε φούρνο, αλλά αφυγραίνονται, μόνο όπου χρειάζεται, σε θερμοκρασία κάτω από 40°C, ώστε να μην καταστρέφονται τα θρεπτικά τους στοιχεία.

- Σαλάτες:
Δημιουργούν για εσάς ξεχωριστές σαλάτες - πλήρη γεύματα, με γνώμονα τη φρεσκάδα & το συνδυασμό θρεπτικών συστατικών. Τα φύτρα που χρησιμοποιούνται είναι φτιαγμένα στο χώρο σε ελεγχόμενο περιβάλλον.

- Καφές & Τσάι:
Σερβίρονται"speciality" καφέ Τaf ποικιλίας Arabica, με καραμελένια επίγευση και οξύτητες εσπεριδοειδών, στηρίζοντας το απευθείας εμπόριο. Παράλληλα, οι λάτρεις του τσαγιού μπορούν να απολαύσουν το αγαπημένο τους ζεστό ή κρύο ρόφημα & να δοκιμάσουν ξεχωριστές ελληνικές και όχι μόνο γεύσεις.

- Κρασιά & Μπύρες:
Τα κρασιά & οι μπύρες είναι αποκλειστικά ελληνικά, από μικρές οινοποιίες & ζυθοποιίες της χώρας μας.

Ιnfo

Γρηγορίου Λαμπράκη 69, τηλ. 210 9648512, 210 9648514

 

Ροή ειδήσεων

Share