Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Η κρίση γεννά ευκαιρίες! Δημοσιογράφος άνοιξε την πρώτη καφετέρια όπου...!!! (PHOTOS)

7 Οκτωβρίου 2014
Η κρίση γεννά ευκαιρίες! Δημοσιογράφος άνοιξε την πρώτη καφετέρια όπου...!!! (PHOTOS)

Η κρίση γεννά ιδέες και συχνά αυτές έρχονται με ένα φλιτζάνι καφέ. Η δημοσιογράφος Μαίρη Κοντολούρη δεν χρειάστηκε να δει το (ζοφερό) μέλλον της δουλειάς της από κάποιο μέντιουμ.

Αποφάσισε η ίδια να πάρει το μέλλον στα χέρια της ανοίγοντας μια ιδιαίτερη επιχείρηση, αποτέλεσμα της διαβολικής θηλυκής ιδιοσυγκρασίας - με την καλή την έννοια.

Η δημοσιογράφος που έχει εργαστεί στο Star και σε εφημερίδες, άνοιξε τελικά στο Περιστέρι ένα εναλλακτικό καφέ όπου, όπως διαφημίζει στο Facebook, είναι «το πρώτο καφέ στην Ελλάδα όπου νόμιμα και απενοχοποιημένα σας λέμε το φλυτζάνι».

«Ανοιξα το "Φλιτζάνι", ένα στέκι για καφέ, ποτό και προβλέψεις από επαγγελματίες. Νομίζω ότι αναβίωσα την παλιά κοριτσοπαρέα, αν και στο μαγαζί έρχονται και πολλοί άνδρες. Ομως ακόμα και όσοι δεν πιστεύουν στην τέχνη της μαντείας, γοητεύονται τόσο από τη διαδικασία ώστε ξαναέρχονται», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της στο newmoney.gr.

«Δεν προλαβαίνω να κλείνω ραντεβού. Ερχονται παρέες από την άλλη άκρη της Αττικής. Κάποιοι έρχονται αυθημερόν με ΚΤΕΛ από την επαρχία για το "φλιτζάνι"! Νομίζω ότι είναι ένα είδος spa που βελτιώνει τη διάθεσή μας και απομακρύνει τη μιζέρια. Ασε που τα μέντιουμ που συνεργάζομαι είναι εκπληκτικά και όλοι φεύγουν ευχαριστημένοι. Κάνω κανονικό ρεπορτάζ -και μάλιστα χωρίς σύνορα- για να βρω τις καλύτερες στο είδος».

Το φλιτζάνι: Ηροδότου 21 & Ιθώμης, Περιστέρι

iefimerida

 

Ροή ειδήσεων

Share