Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Cafe Αrtisti: Είναι η αλυσίδα καφέ που θα εκτοπίσει τα Mikel από την ελληνική αγορά;;;

26 Οκτωβρίου 2014
Cafe Αrtisti: Είναι η αλυσίδα καφέ που θα εκτοπίσει τα Mikel από την ελληνική αγορά;;;

"Με χαμηλά λειτουργικά έξοδα, πλήρη αρχική και συνεχής υποστήριξη και με αρχική επένδυση από 28,000 Ευρώ αποτελεί μια από τις πλέον ελκυστικές προτάσεις της αγοράς".

Αυτό υποστηρίζει η αλυσίδα καφέ Artisti, όπου διαθέρει ευρεία γκάμα προϊόντων, από café και frozen και hot pleasures, μέχρι breakfast combos, ζεστά και κρύα σάντουιτς, american burgers, pizza, waffles, κρέπες και φρέσκες σαλάτες.
Το πρώτο κατάστημα της ARTISTI GROUP ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2009, ενώ το 2013, η ARTISTI GROUP αποφάσισε ότι είναι πλέον πλήρως προετοιμασμένη να επεκταθεί μέσω franchise.

Σύμφωνα με την διοίκηση της εταιρίας, τα καταστήματα ARTISTI έχουν συνεχή ροή εσόδων και αυτό αποδεικνύεται μέσα από νούμερα, οικονομικά μεγέθη, ακόμα και με μια απλή επίσκεψη, οποιαδήποτε μέρα και οποιαδήποτε ώρα.
Από τους συνεργάτες της, η ARTISTI, δεν απαιτεί να γνωρίζουν την δουλειά, καθώς παρέχει πλήρη εκπαίδευση, τόσο θεωρητική, όσο και πρακτική πριν ξεκινήσουν την δική τους επιχείρηση. Επιπλέον, κατά το αρχικό διάστημα λειτουργίας κάθε νέου καταστήματος, εξειδικευμένος και έμπειρος άνθρωπος του ARTISTI GROUP θα εργάζεται στο κατάστημα, παρέχοντας ταυτόχρονα πρακτική εκπαίδευση, μέχρι ο κάθε δικαιοδόχος να μπορέσει, ο ίδιος και το προσωπικό του, να διαχειριστούν άριστα την επιχείρηση franchise, τόσο σε λειτουργικό επίπεδο, όσο και σε διοικητικό. Επίσης, κάθε εβδομάδα αρμόδιο στέλεχος της μητρικής εταιρείας θα είναι συνεχώς δίπλα στο franchise κατάστημα, προκειμένου να μην υπάρξει ποτέ κανένα πρόβλημα στον δρόμο προς την κοινή επιτυχία.

Μια φορά τον χρόνο όλοι οι δικαιοδόχοι παρακολουθούν σεμινάρια διαχείρισης και λειτουργιάς καταστήματος, διοίκησης και οργάνωσης προσωπικού, marketing και νέων προϊόντων στο Αrtisti school of business (ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος για την συνεχή εκπαίδευση και αναβάθμιση του δικτύου).

πηγή: fpress

 

Ροή ειδήσεων

Share