Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Balux Café - the house project: Υποδέχεται τον χειμώνα με ανανεωμένο πρόσωπο & πολλές εκπλήξεις!

13 Οκτωβρίου 2013
Balux Café - the house project: Υποδέχεται τον χειμώνα με ανανεωμένο πρόσωπο & πολλές εκπλήξεις!

Το Balux Café - the house project αλλάζει πρόσωπο & ανακαινίζεται ριζικά! Υφάσματα, ταπετσαρίες, χρώματα και στυλ, όλα αλλάζουν με στόχο να δημιουργήσουν ένα ευχάριστο και ζεστό περιβάλλον που θα κάνει εσάς και τους αγαπημένους σας να νιώθετε «σα στο σπίτι σας»!

Το ανανεωμένο BALUX CAFE HOUSE PROJECT Winter edition μας υποδέχεται από την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου.

Ο χώρος του εστιατορίου και του καφέ αποκτά νέο πρόσωπο. Προστέθηκαν νέα παιχνίδια στον υπάρχον παιδότοπο και δημιουργήθηκε ένας ολοκαίνουργιος κλειστός παιδότοπος για να παίζουν οι μικροί φίλοι και τον χειμώνα, ενώ εσείς απολαμβάνετε τον καφέ σας!

Οι χώροι διαμορφώνονται κατάλληλα, ούτως ώστε να μπορούν να φιλοξενούν τις θεατρικές παραστάσεις, τις live εμφανίσεις καλλιτεχνών, τα πάρτυ και τις υπόλοιπες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Όλα αυτά κρατώντας την υψηλή ποιότητα που χρόνια έχουμε συνηθίσει και την επιθυμία να καλύπτει κάθε ανάγκη με τις υπηρεσίες του.

Όλες τις ημέρες της εβδομάδας μάλιστα θα υπάρχουν ειδικές προσφορές, διαγωνισμοί με πλούσια δώρα και νέες ξεχωριστές γευστικές απολαύσεις .

Από 10/10/13 μέχρι 20/10/2013 θα φιλοξενηθεί παρουσίαση των νέων ποδηλάτων Electra για το 2014 σε μια πρωτότυπη εμπειρία.

Τέλος, το Balux café - the house project από μέσα Νοεμβρίου για επιλεγμένες Τετάρτες θα παρουσιάζει, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, θεατρικές παραστάσεις. Έναρξη θα κάνει το μονόπρακτο του Ίσραελ Άρθρουρ Χόροβιτς "Η Γραμμή" (1967). Ο Αμερικανός συγγραφέας διερευνά τα αλληγορικά αυτά ερωτήματα, σατιρίζοντας το διακαή πόθο της πρωτιάς, σε ένα έργο που παραμένει επίκαιρο.

Ιnfo

Λεωφόρος Ποσειδώνος 58, Αστέρας Γλυφάδας, Αθήνα, τηλ. 210 8941620, www.baluxcafe.com

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΑ CLUBS & BARS ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΕΔΩ

 

Cafe Bars

Ροή ειδήσεων

Share