Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αυτό είναι το all day hot spot στο Γκάζι!

11 Απριλίου 2017 14:31
Αυτό είναι το all day hot spot στο Γκάζι!

Το Όμικρον Δύο, σε μια από τις πιο γνωστές πιάτσες της Αθήνας, στεγάζεται σε έναν χώρο χαρακτηριστικής αισθητικής, δίπλα στην έξοδο του μετρό στον Κεραμεικό.

της Κατερίνας Ρίγκου ([email protected])

Στα περίπου 3 παρουσίας του έχει κερδίσει πιστό κοινό όπως και συνεχώς καινούριους επισκέπτες εξαιτίας κυρίως τόσο του arty και φωτεινού χώρος του, όσο και των υπηρεσιών του.

Το Ο2 επικοινωνεί μια πρόταση διαφορετικής φιλοσοφίας στη δημοφιλή πιάτσα αλλάζοντας τα δεδομένα...είναι εξαιρετικά φωτεινό, με τρία επίπεδα –που απομονώνονται όταν χρειαστεί–, ζωντανά χρώματα και διακόσμηση με εξαιρετικά και πρωτότυπα ξύλινα “γλυπτά” και μας υποδέχεται από νωρίς για ποιοτικό καφέ και σνακ, μέχρι αργά το βράδυ για ποτό από την ενημερωμένη κάβα αλλά και για in house cocktail από την signature ευφάνταστη λίστα του.

Από την άλλη εξίσου εκλεκτό είναι και το μενού με ενδιαφέρουσες προτάσεις μεσογειακής κυρίως κουζίνας από σαλάτες, ορεκτικά και pasta μέχρι το όντως εξαιρετικό burger! Και όλα αυτά σε ένα άκρως ευχάριστο περιβάλλον με ταξιδιάρικες μουσικές, funky, black, swing, soul, jazz!

Τέλος, μας αρέσει πολύ η ταράτσα που ανοίγει όταν φτιάχνει ο καιρός όπου εκτός απο το cocktail ή το ποτό μας απολαμβάνουμε την πανοραμική θέα σε ασυναγώνιστο περιβάλλον!
Καθημερινά, 09:00-όσο πάει.


Info:Τριπτολέμου 34 & Βουτάδων, Τ. 210 3460853,www.omikron2coffeebar.com

 

Cafe Bars

Ροή ειδήσεων

Share