Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Moët & Chandon: Ραντεβού με τα Happy Bubbles στο We στη Γλυφάδα!

23 Δεκεμβρίου 2011
Moët & Chandon: Ραντεβού με τα Happy Bubbles στο We στη Γλυφάδα!

Για ακόμα ένα βράδυ η κορυφαία σαμπάνια στον κόσμο, η Moët & Chandon και οι λαμπερές «φυσαλίδες» της » Happy Bubbles μας περίμεναν για να γεμίσουν την νύχτα μας με glamorous αποχρώσεις και πολλές εκπλήξεις.

Το ραντεβού δόθηκε αυτή τη φορά στο café bar restaurant We στην Γλυφάδα... εκεί ήταν φυσικά οι κοπέλες της Moët & Chandon, που μας ενημέρωναν για το ξεχωριστό event, αλλά και οι φωτεινές και χρωματιστές Happy Bubbles που βλέποντας τες να κοσμούν τα chic ποτήρια της σαμπάνιας επάνω στο bar θέλαμε οπωσδήποτε να τις κρατήσουμε στα χέρια μας. Όταν λοιπόν παραγγείλαμε ένα δροσερό ποτήρι από την αγαπημένη σαμπάνια μας περίμενε μία ευχάριστη έκπληξη.

O σερβιτόρος έφερε τη σαμπάνια με μια «χρωματιστή φωτιζόμενη φυσαλίδα» Happy Bubble από πάνω και μας προέτρεψε να την ανοίξουμε για ανακαλύψουμε ποια είναι η διάθεση μας. Cool, sexy ή funky!! Οι εκπλήξεις όμως συνεχίστηκαν αφού τα κορίτσια της Moët & Chandon μας προσέφεραν άλλο ένα lucky bubble, που μέσα έκρυβε σε κάποιους ένα υπέροχο charm και σε κάποιους άλλους ένα αστραφτερό ρεσό!

Την επόμενη φορά λοιπόν που θα βγεις για να διασκέδασεις και να πιεις το ποτό σου κοίταξε καλύτερα γιατί μπορεί να «συναντήσεις» τα Happy Bubbles που θα σε συνοδεύσουν στην ξεχωριστή βραδιά σου...

 

Cafe Bars

Ροή ειδήσεων

Share