Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2021

Batman: Το πιο δημοφιλές after της πόλης!

9 Μαΐου 2014
Batman: Το πιο δημοφιλές after της πόλης!

Τι να πρωτοπείς για το(ν) Batman;;; Δε νομίζω πως υπάρχει πιο αβίαστη απάντηση στην ερώτηση ποιο είναι το πιο δημοφιλές after της Αθήνας. Και δικαιολογημένα αφού το μικρό bar στον Νέο Κόσμο αποτελεί μονόδρομο από κάποια ώρα και μετά για τους... ψαγμένους (αλλά όχι μόνο) ξενύχτηδες της πόλης.

Το στέκι που άνοιξε το 1989 θα δυσκολευτείς είναι η αλήθεια να το βρεις (ειδικά αν έχεις πιει και τα ποτάκια σου) καθώς δεν έχει ούτε... ταμπέλα απέξω - υπάρχει μόνο το λογότυπο της μπύρας Bernarnd. Στην οδό Βρεσθένης λοιπόν, οι νύχτες αποκτούν άλλο νόημα καθώς θα αφήσεις πίσω σου τα λαμπερά clubs ή τις πίστες, τις νεοϋρκόζικες ή δεν ξέρω εγώ τί άλλο ατμόσφαιρες των cocktailάδικων του κέντρου και θα βυθιστείς σε μια... μυσταγωγία διασκέδασης διαφορετική από τις άλλες, που κρατάει κυριολεκτικά μέχρι το πρωί. Εδώ θα ακούσεις (κυρίως) ρεμπέτικα, στα dexx πάντα ο ίδιος ο Μπάτμαν, και θα συναντήσεις- ίσως πιάσεις και κουβέντα καθώς το socializing είναι ανεπτυγμένο σε μεγάλο βαθμό- µουσικούς, διανοούµενους και μποέμ τύπους, ποιητές, συγγραφείς, αλκοολικούς, γιάπηδες και προσεγμένες γκόμενες - ακόμη και ο Τζόκερ τώρα που το σκέφτομαι εύκολα θα σύχναζε εδώ.

Όσο για ιστορίες από το μαγαζί; Άλλο τίποτα! Από τύπους που έχουν αποκοιμηθεί στην μπάρα μέχρι ζευγάρια που ξαναβρέθηκαν μετά από δεκαετίες και σπουδαίους καλλιτέχνες που έχουν παίξει σε αυθόρμητα lives με το μπαγλαμαδάκι που κρέμεται στον τοίχο, όλα και όλοι έχουν βάλει το λιθαράκι τους στο να χτιστεί ο "μύθος" που συνοδεύει το μικρό barάκι με το superηρωικό όνομα.


Αλλά αρκετά σου γράψαμε... Για τα περαιτέρω φρόντισε να περάσεις μια βόλτα από εκεί...


Μ.Δ.


Ιnfo

Βρεσθένης 40, Νέος Κόσμος, τηλ. 210 9241585


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

Bars

Ροή ειδήσεων

Share