Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Vintage & Rare Spirits: Η ζωντανή ιστορία του αλκοόλ μέσα από το νέο πρωτότυπο concept του Drugstore!

10 Νοεμβρίου 2013
Vintage & Rare Spirits: Η ζωντανή ιστορία του αλκοόλ μέσα από το νέο πρωτότυπο concept του Drugstore!

Το Drugstore, εγκαινιάζει ένα νέο section για πολύ ψαγμένους πότες: Vintage & Rare Spirits! Απολαμβάνεις ένα εξαιρετικό ποτό στη μπάρα ή αποκτάς τη σπάνια φιάλη που πάντα ήθελες (μονάκριβο δώρο για σένα ή για κάποιο πολύ κοντινό σου άνθρωπο) και δε μπορούσες μέχρι σήμερα να βρεις -για 1η φορά στην Ελλάδα αμφότερα στον ίδιο χώρο, που δεν είναι άλλος από το αγαπημένο Bar.

Πραγματικά συλλεκτικά διαμάντια, εξαιρετικά δυσεύρετα ποτά με το Σκοτσέζικο Ουίσκυ και το Εγγλέζικο Τζιν σε πρώτο πλάνο (ρούμι, λικέρ, bitters ακολουθούν) ήρθαν στο Drugstore... Εμφιαλωμένα κυρίως κατά τις δεκαετίες του '70 και του '80, με ιδανική ωρίμανση εντός των φιαλών κι αναφορές σε όλους τους διεθνείς καταλόγους.

Άπαντες οι φιάλες είναι σφραγισμένες και σε άριστη κατάσταση, ομοίως και οι ετικέτες τους. Η ιδιωτική Vintage συλλογή αλκοολούχων ποτών του Drugstore είναι πλέον προσβάσιμη και βρήκε τη θέση που της άξιζε στη μπάρα, προκειμένου να έχεις τη μοναδική εμπειρία του να γευτείς τη ζωντανή ιστορία του αλκοόλ, μια ιστορία που πλέον σπαρταράει μπροστά σου περιμένοντάς σε...

Δες τις πρώτες προσφορές για να γνωρίσεις καλύτερα τη Vintage Συλλογή. Διατίθενται ήδη και σε απίστευτες τιμές για το είδος (βλέπεις την 1η αρχική τιμή και την τελευταία όπου προσγειώνεται με την αυξημένη κατανάλωση):

PASSPORT SCOTCH € 3,5 - € 2,45
BURN MCKENZIE DE LUXE € 4,5 - € 3,5
WILLIAM LAWSON'S FINEST BLENDED € 5 - € 3,95

***Και τα τρία σε φιάλες των 750ml (όπως συνήθιζαν τότε), εμφιάλωση κατά τα 80ς, άθικτες ταινίες ελέγχου και περιορισμένο αριθμό.


Info

Αραχώβης 10 & Ιπποκράτους 69, Αθήνα, τηλ. 211 4015779, 6979 709743


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΑ BARS ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

Bars

Ροή ειδήσεων

Share