Είναι ένα από τα πιο ιστορικά μαγαζιά της πόλης, αποτελώντας σταθερή αξία, σε μια εποχή που μαγαζιά ανοίγουν και κλείνουν συνεχώς, άσε που με το ιδιαίτερο στυλ του και τη ζωντάνια του θα σε κερδίσει από την αρχή!

Αναμνήσεις θα σου έρθουν σίγουρα στο μυαλό... θα αναπωλήσεις τα παιδικά σου χρόνια, παλιούς έρωτες, παλιούς συμμαθητές, θα συγκινηθείς... και μετά τι άλλο θα μπορείς να κάνεις από το να πιεις;;;

To NΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ στο Γκάζι, άνοιξε πριν από 13 χρόνια στο εγκαταλελειμμένο κτίριο του 53ου Νηπιαγωγείου Αθηνών κι εκτός από την πρωτότυπη διακόσμηση, τα φωτιστικά, τις ζωγραφιές και τα παιχνίδια, διαθέτει μια πανέμορφη αυλή, δύο stages κι ένα club... κάτι το οποίο ίσως να είναι και μια καλή αφορμή (γιατί όχι άλλωστε;) για ένα Reunion με τους παλιούς σου συμμαθητές!

Άλλωστε, κάνει τα πάντα για να ικανοποιεί όλα τα γούστα, κάτι που σημαίνει ότι μπορείς να απολαύσεις το ποτό σου... υπό ρυθμούς soul, swing, jazz, reggae, house, electro, lounge και hip hop, ενώ πυκνά συχνά διοργανώνονται και events!

Highlight: Μην ξεχάσεις φεύγοντας να γράψεις στον μεγάλο μαυροπίνακα με... κιμωλίες!


Από την Κωνσταντίνα Μπιτζήλου ([email protected])

Info:

Ελασιδών & Κλεάνθους 8, Γκάζι

Τιμή ποτού: 7 ευρώ

Για περισσότερες πληροφορίες: nipiagogio-bar.blogspot.gr

Facebook Page: https://www.facebook.com/nipiagogio.gazi

Για περισσότερα CLUBS & BARS κάντε κλικ εδώ