Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

4+1: Οι καλύτερες ταράτσες στο κέντρο της Αθήνας για να απολαύσετε το cocktail σας!

Το Athensmagazine.gr σας πάει στα καλύτερα...

1 Ιουνίου 2021 09:53
4+1: Οι καλύτερες ταράτσες στο κέντρο της Αθήνας για να απολαύσετε το cocktail σας!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Από σήμερα το καλοκαίρι έχει μπει και επίσημα. Η Αθήνα το καλοκαίρι γίνεται ακόμα πιο όμορφη. Δρόμοι που σφύζουν από ζωή, ήλιος, βόλτες στην παραλία, ανοιχτοί χώροι περιμένουν να μας υποδεχτούν μετά την κλεισούρα που περάσαμε. Με την πόλη λοιπόν στα καλύτερά της, οι ταράτσες είναι ένας μαγικός προορισμός να απολαύσουμε τη θέα από ψηλά και να πιούμε το cocktail μας. Παράλληλα δείτε και τα πιο "ψαγμένα" μαγαζιά για να απολαύσετε το κρασί σας.

Τhea Terrace Bar

Το ξενοδοχείο Central στην Απόλλωνος προσφέρει μαγευτική θέα στην ακρόπολη και φιλόξενη ατμόσφαιρα στο κέντρο της πόλης. Η τοποθεσία του στο ιστορικό κέντρο της πόλης διευκολύνει την απόλαυση των πιο σημαντικών αξιοθέατων από ψηλά, ενώ χαλαρώνετε πίνοντας ένα λαχταριστό cocktail και τρώγοντας μεζεδάκια. Είναι ανοιχτό όλη μέρα και είναι ιδανικό να κάνετε ένα διάλειμμα για καφέ και ένα γρήγορο σνακ ανάμεσα στις δουλειές ή τη βόλτα σας.

Τhea Terrace Bar

360

Η ταράτσα του 360 βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την Ακρόπολη. Μόλις βγεις από τον σταθμό στο Μοναστηράκι σε καλεί να την επισκεφθείς. Είναι τόσο κοντά που νιώθεις ότι αν απλώσεις το χέρι σου, ίσως ακουμπήσεις την Ακρόπολη.

Η ταράτσα του 360 με θέα την Ακρόπολη

Couleur Locale

Το Couleur Locale δεν είναι απλά μια ταράτσα. Είναι ένας πολυχώρος ο οποίος έχει έρθει στο κέντρο της πόλης για να σου προσφέρει το καλύτερο, στην καλύτερη ατμόσφαιρα. Η εντυπωσιακή του ταράτσα όμως, με την εκπληκτική θέα στην Ακρόπολη είναι αυτή που το έχει κάνει διάσημο και σε έχει κάνει πολλές φορές να το ψάχνεις στα στενά του Μοναστηρακίου. Εκεί θα βρεις υπέροχα cocktails αλλά και μοναδικές επιλογές για φαγητό. Το βράδυ η ατμόσφαιρά του είναι μαγευτική.

Η ταράτσα του Couleur

The Zillers

Δε θα μπορούσαμε να κλείσουμε τη λίστα με τις καλύτερες ταράτσες της Αθήνας χωρίς το αγαπημένο Zillers. Ακριβώς δίπλα στη Μητρόπολη της Αθήνας και στο roof garden του ομώνυμου ξενοδοχείου βρίσκεται ένας μικρός παράδεισος. Με υπέρκομψο design και μοναδική θέα χάρη στην κομβική του θέση. Απολαύστε καφέ, γλυκά ημέρας και φαγητό από καταξιωμένους chef.

undefined

Luv n Roll

Καλώς ήρθατε στο σπίτι μας της αγάπης!! Ο πρώτος multi culture χώρος στην Ελλάδα που συνδυάζει Fine & Applied arts όπως Γαστρονομία, Μιξολογία, Τατουάζ & Τέχνη Τέχνης, Design studio, live Music, events και άλλα. Περιμένοντας τον Covid-19 να φύγει και να σας δείξουμε την Τρέλα μας!!! Προς το παρόν μπορείτε να γευτείτε την Αγάπη, να απολαύσετε την περιοχή του δρόμου, τον κήπο μας στο Roof και να αγοράσετε Ρούχα & Κοσμήματα!

Luv n Roll

 

Bars

Ροή ειδήσεων

Share