Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Drunk Sinatra & Rehab: Στη Στοά της Αγάπης, ένα μπαρ με μοναδικό στυλ!

To Athensmagazine.gr προτείνει....

24 Φεβρουαρίου 2020 08:58
Drunk Sinatra & Rehab: Στη Στοά της Αγάπης, ένα μπαρ με μοναδικό στυλ!

#SaveThePineapple #uniquespot #cocktails #filoxeniaproject #downtown

Στη Στοά της Αγάπης, η Νέα Υόρκη του Frank Sinatra συναντά, μέσα από ένα πέρασμα, την Ανατολή, και το ταξίδι ξεκινάει!

Στην ιστορική στοά Θησέως, τη στοά της αγάπης, δύο κόσμοι, η Δύση και η Ανατολή, συναντιούνται και συμπληρώνονται αρμονικά, καθιστώντας μας όλους ταξιδευτές και καλώντας μας να ανακαλύψουμε και, γιατί όχι, να επαναπροσδιορίσουμε τη νυχτερινή διασκέδαση στο κέντρο της Αθήνας.

Το ταξίδι ξεκίνησε το 2012, όταν το πολυφωτογραφημένο πλέον Drunk Sinatra γεννήθηκε και πολύ σύντομα ανέδειξε τη στοά Θησέως ως αγαπημένη αθηναϊκή πιάτσα, χάρη στην ιδιαίτερη αισθητική του, τη χαλαρή του ατμόσφαιρα, τα ανατρεπτικά cocktails του και τις χαρακτηριστικές του μουσικές, που ξεφεύγουν από τη mainstream λογική των μαγαζιών της περιοχής. Λίγα χρόνια αργότερα, το Rehab έρχεται να συμπληρώσει αλλά και να ολοκληρώσει τη Στοά της Αγάπης, με το δικό του μοναδικό fusion στυλ.

O θεματικός τους κατάλογος, αλλά και η φιλοσοφία τους, είναι κοινή: Το filoxenia project, το οποίο απευθύνεται στον «flaneur», δηλαδή στον σύγχρονο ταξιδευτή, σε αυτόν που επιλέγει να περιπλανηθεί σε μια πόλη, να βιώσει την καθημερινότητά της και να γίνει κομμάτι της! Προσφέροντας πολυπολιτισμικά ερεθίσματα, η ιστορική στοά του κέντρου μας κάνει όλους μια παρέα.

Η μουσική, απρόβλεπτη, χαρακτηριστική, γεμάτη αγάπη, μας ταξιδεύει τόσο μακριά, όσο και ο έρωτας. Pop, funky & soul ακούσματα, από γνωστούς παραγωγούς, κάνουν την κάθε ημέρα ξεχωριστή.

Tη σύγχρονη cocktail list, η οποία αντλεί την έμπνευσή της από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τόσο του Drunk όσο και του Rehab, επιμελείται ο Mάριος Βλαχάκης και ο Διονύσης Ζαφειρόπουλος, οι οποίοι μάλιστα έχουν δημιουργήσει το δικό τους, environmental friendly αναψυκτικό, από τα μη βρώσιμα κομμάτια του ανανά! Must try του καταλόγου, το Funky Margarita, μια ισορροπημένη πολιτισμική μαργαρίτα με έναν τροπικό twist και το Drunk the pineapple, ένα experimental ουίσκι σόδα. Πλην αυτής, γευόμαστε εκλεκτό καφέ, premium ετικέτες, ελληνικές μπύρες και, φυσικά, λαχταριστή pizza!

Θησέως 16, Σύνταγμα, Τ. 210 3313733 16 Thiseos str, Syntagma

fb drunk.sinatra.bistro

rehab.cocktail.bar

Kαθημερινά από τις 10:00

 

Bars

Ροή ειδήσεων

Share