Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ΜΑΙ ΤΑΙ ΑΘΕΝS – Αναβίωση του ιστορικού μπαρ στο Κολωνάκι

15 Μαρτίου 2019 11:33
ΜΑΙ ΤΑΙ ΑΘΕΝS – Αναβίωση του ιστορικού μπαρ στο Κολωνάκι

Το MAI TAI ΑΘENS, στο νούμερο 18 της οδού Πλουτάρχου στο Κολωνάκι, άνοιξε και πάλι τις πόρτες του, καλωσορίζοντας παλιούς φίλους και νέους θαμώνες της γνώριμης αθηναϊκής μπάρας.

Το σκηνικό που στήσανε oι ευρηματικοί Ξαβιέ Μισαηλίδης (κληρονομιά του το bar, Holy Spirit) και Γιάννης Σαμαράς (κληρονομιά του το The Trap, στη στοά Όθωνος) φλερτάρει με μια ζωηρή παλέτα εξωτικής ρίζας ενώ δείγματα art nouveau οριοθετούν την επιβλητική, κυρίαρχη μπάρα.

Έξυπνα twist και κλασικές αξίες καθορίζουν τη δυναμική του χώρου στην all day λειτουργία του με καφέ-φαγητό & ποτό.

Πίσω από το μπαρ, το στιβαρό old-fashioned συναντά το δημιουργικό φρουτώδες, ενώ ο γνωστός σεφ Γιώργος Ηλιού, επιμελείται και προτείνει ένα new style bar food με ιδανικές προτάσεις για να συνοδεύσουν ευχάριστα το διάλλειμα και το ποτό σας.

Η μουσική τις καθημερινές αποτελεί ιδανικό χαλί για after-office συναντήσεις. Παρασκευές και Σάββατα η ένταση δυναμώνει, τα φώτα χαμηλώνουν και η διασκεδάση απογειώνεται.

Την Κυριακή, τα τραπέζια του MAI TAI ΑΘENS μετατρέπονται στον αγαπημένο τόπο συνάντησης, ενώ από νωρίς το απόγευμα η μουσική πολλές φορές κρύβει ευχάριστές εκπλήξεις, με δημοφιλείς μουσικούς παραγωγούς πίσω από τα ντεκς και με πολλή fusion διαθεση.

MAI TAI AΘENS

Πλουτάρχου 18, Κολωνάκι, Αθήνα

210 7291289

[email protected]

https://maitai-athens.gr

https://www.facebook.com/MaiTaiAthensBar/

https://www.instagram.com/maitai_athens/

 

Bars

Ροή ειδήσεων

Share