Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

"Mind the Pub": Μια βρετανική παμπ... α λα ελληνικά στην Ηλιούπολη!

8 Φεβρουαρίου 2014

Πόσο απέχει η Ηλιούπολη από τη Μεγάλη Βρετανία; Σίγουρα αρκετά αλλά αυτή την απόσταση... γεφυρώνει το Mind the Pub, που κερδίζει συνεχώς φίλους από το προηγούμενο καλοκαίρι, όταν και έκανε την εμφάνισή του στην Λ. Ανδρέα Παπανδρέου.

Το concept το... μαρτυρά το όνομά του και φυσικά παραπέμπει σε παμπ, με έντονα τα βρετανικά στοιχεία και το στυλ που σε ταξιδεύει στο κοσμοπολίτικο Λονδίνο ή το βιομηχανικό -αλλά τόσο καλλιτεχνικό- Λίβερπουλ. Indie και ροκ ακούσματα συμπληρώνουν τον καμβά του Mind the Pub.

Εδώ θα βρεις αρκετές ετικέτες μπύρας -βαρελίσιες και εμφιαλωμένες, ξανθιές, μαύρες και κόκκινες, lager, pilsner και weiss- και φυσικά αρκετές ελληνικές, ενώ μπορείς πάντοτε να τις συνδυάσεις με ζεστές ή κρύες ποικιλίες, τα πολυδιαφημισμένα και τις δροσερές σαλάτες.

Ακόμη, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, όταν ο σεφ έχει... κέφια θα βρεις και special dishes - από σπιτικές πίτες μέχρι σούπες κ.α.


Επίσης, κάθε Κυριακή μην παραλείψεις να δοκιμάσεις το brunch από τις 10:30 μέχρι τις 13:30 (αυγά, μπέικον, λουκάνικα, πραλίνα, μαρμελάδα κλπ)


Info

Καθημερινά από τις 10.00

Ανδρέα Παπανδρέου 13, Ηλιούπολη, τηλ. 210 970 3811


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

Ροή ειδήσεων

Share