Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Επόμενη στάση... Μοndo! Ένας πραγματικά καλός λόγος για να... κατέβεις Νέο Κόσμο!

31 Μαρτίου 2014
Επόμενη στάση... Μοndo! Ένας πραγματικά καλός λόγος για να... κατέβεις Νέο Κόσμο!

Επόμενη στάση... Λονδίνο!

Μπορείς από τον Νέο Κόσμο να μεταφερθείς στην πιο hype πρωτεύουσα της Ευρώπης και μάλιστα με τον πιο funky τρόπο; Το Mondo απαντά «ναι» και σε καλωσορίζει σε έναν all day χώρο με φανατικό κοινό, έξω ακριβώς από τη στάση του Μετρό Νέου Κόσμου!


Mainstream, house και r&b μουσικές που σε ταρακουνούν απ' το πρωί μέχρι το βράδυ, ολόφρεσκα γλυκά που κάνουν το χώρο να μοσχοβολά, lives που συγκεντρώνουν κόσμο από κάθε γωνιά της Αθήνας και μια αυλή από τις ομορφότερες της πόλης! Θέλεις κι άλλα για να πειστείς να έρθεις ως εδώ;Γήινα χρώµατα και πολύ πράσινο, σε συνδυασµό µε πέτρα και ξύλο συνθέτουν ένα σκηνικό χαλάρωσης που µοιάζει µε όαση στο κέντρο της Αθήνας.

Από το πρωί µέχρι το βράδυ η αυλή στο Mondo Coffee & Drink θα δώσει µια διαφορετική διάσταση στον καφέ και στο ποτό σας, µακριά από την εικόνα και το θόρυβο της πόλης. Συχνά στα decks αναλαµβάνουν γνωστοί djs που ανεβάζουν το κέφι µε ποιοτικές µουσικές, µετατρέποντας το Mondo Coffee & Drink σε άψογο spot για να πιείτε το ποτάκι σας. Με τέλεια cocktails, ολόφρεσκα γλυκά, τέλειες βάφλες και καφέ που θα σας µείνει αξέχαστος, είναι µια επιλογή που δεν πρέπει να παραλείψετε. Θα το βρείτε έξω από τη στάση του µετρό στον Ν. Κόσµο.

Ιnfo

Καθηµερινά 08:00-03:00

Κασομούλη 54, Νέος Κόσμος, τηλ. 211 0142865


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

Ροή ειδήσεων

Share