Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

NAKAL: Η νέα μαγαζάρα που συγκεντρώνει όλη την showbiz και ανεβάζει επίπεδο το Πόρτο Ράφτη!

Βυθιστείτε στην εξωτική γοητεία και το μινιμαλιστικό στιλ του NAKAL

28 Ιουνίου 2020 16:40
NAKAL: Η νέα μαγαζάρα που συγκεντρώνει όλη την showbiz και ανεβάζει επίπεδο το Πόρτο Ράφτη!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

NAKAL: Ποιο είναι το νέο απίθανο μαγαζί στο Πόρτο Ράφτη που συγκεντρώνει όλο την ελληνική showbiz και ανεβάζει επίπεδο την περιοχή!

Αρχικά για όσους δεν έχουν επισκεφτεί ποτέ το Πόρτο Ράφτη, πρόκειται για την πιο όμορφη παραθαλάσσια περιοχή της Αττικής, δίχως αμφιβολία! Ένας κόλπος με το νησί του Ράφτη να δεσπόζει στην κορυφή του και άλλα μικρά... νησάκια να του κρατάνε συντροφιά! Η φύση έχει... ζωγραφίσει και έχει δημιουργήσει μια απίστευτη περιοχή, 15 λεπτά από το αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" και περίπου 35 με 40 χιλιόμετρα από την καρδιά της Αθήνας! Όσο για την πρόσβαση στην περιοχή; Πανεύκολη μέσω της Αττικής Οδού.

Το Πόρτο Ράφτη δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από περιοχές όπως η Γλυφάδα και η Βουλιαγμένη, παρά μόνο την νυχτερινή του ζωή! Όλα αυτά μέχρι να εμφανιστεί το NAKAL!

Το μαγαζί εδρεύει στο σημείο όπου βρισκόταν το ιστορικό μαγαζί Kalua πριν από καμια 20ετια, όπου συγκέντρωνε όλη την ελληνική showbiz! Κάτι ανάλογο έρχεται να συνεχίσει το Nakal! Χαρακτηριστικό είναι πως διαθέτει στο εσωτερικό μπουτίκ διάσημων Ελληνίδων, όπως οι αδελφές Φαρμάκη, ενώ όπως μπορείτε να δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες τις πρώτες μέρες από την αυλαία του NAKAL το παρών έχουν δώσει ισχυρά ονόματα της showbiz όπως η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο Κώστας Κοκκινάκης, η Ειρήνη Φαναριώτη κ.α.

Το πιο ελκυστικό εστιατόριο - beach Bar της πόλης

Το NAKAL state of mind είναι ένα πολυτελές μπαρ εστιατόριο σε μια απίθανη τοποθεσία δίπλα στη θάλασσα. Βυθιστείτε στην εξωτική γοητεία και το μινιμαλιστικό στιλ του NAKAL και απολαύστε τις ανέσεις και τις υπηρεσίες που προσφέρει. Αποδράστε από τη καθημερινότητα σ΄ αυτό τον παραδεισένιο χώρο που θα γίνει ο νέος αγαπημένος σας προορισμός.​

Το NAKAL αποτελείται από τρεις κύριους χώρους. Την αμμουδερή παραλία με τις αναπαυτικές ξαπλώστρες, τα κρεβάτια και τα πουφ ανάμεσα σε φοίνικες και αλμυρίκια, το χώρο της πισίνας σε σχήμα βότσαλου και το χώρο του εστιατορίου και του μπαρ. Όποιο σημείο και να επιλέξεις μπορείς να γευτείς τα πιάτα από το μενού μας και να δροσιστείς με τους αναζωογονητικούς χυμούς ή τα κοκτέιλ μας.

Στο NAKAL θα ξεχάσεις που βρίσκεσαι… αντικρύζοντας την είσοδο θα νιώσεις ότι σε περιμένει μια διαφορετική εμπειρία. Οι κάκτοι και οι φοίνικες δένουν αρμονικά με τα αλμυρίκια της παραλίας και δημιουργούν το τέλειο πάντρεμα ελληνικού και εξωτικού σκηνικού. Η επιβλητική ξύλινη είσοδος οδηγεί στον εσωτερικό χώρο που λούζεται με φυσικό φως και προσφέρει ελεύθερη θέα στη θάλασσα και στη πισίνα.

Fusion κουζίνα με ethnic επιρροές

Στο NAKAL θα χαλαρώσεις και θα απολαύσεις τις ανέσεις και τις υπηρεσίες που σου προσφέρει από το πρωί έως το βράδυ. Ξεκίνα με brunch και καφέ δίπλα στη θάλασσα και συνέχισε με κοκτέιλ κάτω από τ αστέρια ή απολαμβάνοντας το δείπνο σου στο εστιατόριο.

Με βασικό concept την fusion κουζίνα με ethnic επιρροές υπό τον καταξιωμένο chef Δημήτρη Σκαρμούτσο το εστιατόριο του NAKAL αποτελεί ιδανική επιλογή για μια γαστριμαργική εμπειρία δίπλα στη θάλασσα.

Tο μπαρ κατέχει περίοπτη θέση στο χώρο με το παιχνίδι να παίζεται γύρω απ’ αυτό. Απόλαυσε ένα δροσερό κοκτέιλ από τη λίστα που έχει επιμεληθεί ειδικά για το NAKAL ο Άρης Χατζηαντωνίου και άσε τη μουσική να σε παρασύρει.

Signature Cocktails

Ο Γιώργος Παντελούκας αρχιτέκτονας του έργου απέδωσε στο χώρο την εξωτική γοητεία που θέλαμε να χαρακτηρίζει το NAKAL παντρεμένη όμως με το μινιμαλιστικό στυλ και στοιχεία διακόσμησης από την Αφρικανική κουλτούρα. Τα στοιχεία που δεσπόζουν στο NAKAL είναι το ξύλο, το μπαμπού, η πέτρα και ο χαλκός, τα οποία σε συνδυασμό δημιουργούν ένα ατμοσφαιρικό περιβάλλον δίπλα στη θάλασσα.

Την ιδέα αυτού του έργου εμπνεύστηκε μια παρέα φίλων σε μια αμμουδερή παραλία του Μπαλί πριν πολλά χρόνια. Τότε ήταν απλά ένα όνειρο μεταξύ φίλων, όμως κάποια όνειρα τελικά πραγματοποιούνται.. .ακόμα και αν κάποτε έμοιαζαν ουτοπικά τελικά βρίσκουν το δρόμο τους όταν είναι η κατάλληλη στιγμή.

Η επιλογή του ονόματος δεν είναι τυχαία, η προέλευσή της λέξης ‘NAKAL’ είναι Ινδονησιακή και σημαίνει ‘άτακτος’. Ο χαρακτηρισμός αυτός διέπει τον τρόπο ζωής των ανθρώπων που το εμπνεύστηκαν και είναι ο δικός τους τρόπος να αντιμετωπίζουν τη ζωή και τις προσκλήσεις της, είναι το δικό τους state of mind.

Τι είναι αυτό που κάνει το NAKAL μοναδικό; Το NAKAL δεν είναι απλά ένας υπέροχος χώρος είναι μια κατάσταση του μυαλού. Είναι για τον καθένα κάτι ξεχωριστό!

Το NAKAL θέλοντας να ικανοποιήσει τους επισκέπτες του πρόσθεσε κάποιες έξτρα υπηρεσίες και ασχολίες όπως:

  • Ενοικίαση sup,
  • flyboard και τη δυνατότητα για θαλάσσιο σκι.
  • Παιδική χαρά για τα παιδιά με δοκό ισορροπίας, κούνια κ.α
  • Κιόσκι με δημιουργίες Ελλήνων σχεδιαστών με παρεό και χειροποίητα κοσμήματα.
  • Χρήση Ναργιλέ

Το NAKAL διαθέτει: ντους, baby changing room, πρόσβαση και WC για ανθρώπους με αναπηρία.

Είναι φιλικό προς τα κατοικίδια

MANAGERS
Ανδρέας Κωνσταντίνου, Γιώργος Μελάς

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λεωφ. Αυλακίου 100, Πόρτο Ράφτη 190 03

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
email: [email protected], Τηλ: 22990 88229​

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: 10:00 π.μ. - 2:00 μ.μ.

Κουζίνα: 10.30 π.μ. - 24.00 μ.μ.

Facebook Nakal state of mind

Instagram Nakal state of mind

*Με πληροφορίες από την επίσημη ιστοσελίδα του NAKAL

 

Ροή ειδήσεων

Share