Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2021

Το μαγαζί στο Χαλάνδρι που θα σας μαγέψει με την αυλή του και το ειδυλλιακό σκηνικό!

Φυσικά και είναι το the Τζίντζερ Μπαρ!

13 Ιανουαρίου 2019 08:40
Το μαγαζί στο Χαλάνδρι που θα σας μαγέψει με την αυλή του και το ειδυλλιακό σκηνικό!

Από τη μια είναι στο κέντρο του Χαλανδρίου και από την άλλη απέχει από το θόρυβο και την πολυκοσμία καθώς είναι "κρυμμένο" από το δρόμο.

Περνώντας τον διάδρομο που οδηγεί στην μπροστά αυλή αντικρίζουμε ένα ειδυλλιακό σκηνικό! Ο χώρος είναι μεγάλος με ξεχωριστές γωνιές, έντονο το στοιχείο του ξύλου ενώ το συναντήσαμε ανανεωμένο μετά την πρόσφατη προσθήκη της πίσω αυλής.

Σε αυτό λοιπόν το περιβάλλον, απολαμβάνουμε από το πρωί αυθεντικό espresso του ιταλικού οίκου ABC caffegroup, σε διαφορετικές gourmet ποικιλίες Αrabica και Robusta με ονομασία προέλευσης, που ετοιμάζεται στον open space μπουφέ!

Από την άλλη, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η κουζίνα του, τόσο οι προτάσεις του Frech breakfast & brunch menu (καθημερινά 10:00 - 18:00) όσο και lunch & dinner (μετά τις 14:00) που προτείνει ένα γευστικό ταξίδι καθώς τα πιάτα είναι εμπνευσμένα από διάφορες χώρες.

Εξίσου δυνατό είναι το κομμάτι του bar που από νωρίς σερβίρει ευφάνταστες προτάσεις low abv cocktails αλλά πολλές επιλογές σε singature και κλασικά cocktails.

Εκτός από τις cocktail lists, το bar μπορεί επίσης να υπερηφανεύεται για την ενημερωμένη κάβα και τα premium spirits!

Highlight: Εξίσου προσεγμένο το κομμάτι της μουσικής από τους Djs αλλά και τα lives (περίπου 2 φορές το μήνα)
Must taste: Τα new entries του μενού..., τα λαχταριστά pancakes και την πίτσα!
Καθημερινά 10:00 - 02:00

 

All Day

Ροή ειδήσεων

Share