Τρίτη, 22 Ιουνίου 2021

Το μαγαζί στο Θησείο που θα σας μαγέψει με την θέα του και με τις μοναδικές δημιουργίες του!

Το Chocolat Royal είναι εγγύηση!

9 Αυγούστου 2018 08:30
Το μαγαζί στο Θησείο που θα σας μαγέψει με την θέα του και με τις μοναδικές δημιουργίες του!

Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη εμπειρία αισθήσεων, στο κέντρο τη Αθήνας σε ένα υπέροχο κτήριο τριών ορόφων επί του πεζόδρομου της Απ. Παύλου στο Θησείο σε τετ α τετ με την Ακρόπολη.

Φέτος το συναντήσαμε άκρως ανανεωμένο όσο αφορά στο design.

Στο Chocolat Royal θα βρεθείτε από το πρωί για εξαιρετικό Jacobs Selezione καφέ στα τραπεζάκια του πεζόδρομου όπως και για τις απολαυστικές επιλογές του brunch (καθημερινά 11:00-18:00).

Εξίσου ενημερωμένο είναι το κομμάτι του bar με την πλούσια κάβα, τις premium ετικέτες και την signature cocktail list.

Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στο εστιατόριο στο 2ο όροφο του Chocolat Royal, το C-Restaurant που παρουσιάζει μια ενδιαφέρουσα ανανεωμένη κάρτα lunch και dinner δημιουργικής μεσογειακής κουζίνας του γνωστού chef Σπύρου Μάλλιου, ενώ διθυραμβικά είναι τα σχόλια της για τα γλυκά του μενού του ζαχαροπλάστη Χαράλαμπου Καλογιάννη.

Από την άλλη, στο ισόγειο λειτουργεί το ανανεωμένο και εξειδικευμένο wine bar, "Wine Station" υπό την καθοδήγηση ενός από τους καλύτερους οινολόγους, τον Δημήτρη Σπυρόπουλο και παρουσιάζει μια υποδειγματική λίστα 150 ετικετών ελληνικού αμπελώνα, που όλες διατίθενται και σε ποτήρι αφού χρησιμοποιείται το Coravin Wine System το οποίο διατηρεί τη γεύση του κρασιού αναλλοίωτη!

Καθημερινά 09:00-02:30.


Highlight: Το Chocolat Royal έχει ένα από τα πραγματοποιούνται οινογευσίες παρουσιάζοντας κάθε φορά παραγωγούς αλλά και τον οινοπολιτισμό συνδυαστικά με προτάσεις ιδιαίτερων γεύ-σεων.


Βest seller: Το cheesecake. Δεν έχετε δοκιμάσει καλύτερο!

Must taste
Το αρνί κότσι αργοψημένο στον φούρνο, που συνοδεύεται με φρέσκα νιόκι πατάτας, το rib eye steak στη σχάρα με σάλτσα πιπεριού, σπαράγγια και πατάτες baby, το μελωμένο χοιρινό με σαγκρία και δεντρολίβανο και πουρέ γλυκοπατάτας και τα ριζότο.

Αποστόλου Παύλου 27, Θησείο, T. 210 3469077, www.chocolatroyal.gr

 

All Day

Ροή ειδήσεων

Share