Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Το all day bar restaurant που αποτελεί έναν ιδιαίτερο χώρο πολιτισμού και τέχνης!

Φυσικά και είναι το Black Duck!

27 Ιουνίου 2018 10:39
Το all day bar restaurant που αποτελεί έναν ιδιαίτερο χώρο πολιτισμού και τέχνης!
Από Κατερίνα Ρίγκου

Το meeting point, που λατρεύει το φιλότεχνο κοινό της πόλης μας υποδέχεται για 5ο καλοκαίρι και μάλιστα φέτος άκρως ανανεωμένο, στον ατμοσφαιρικό κήπο του, στην καρδιά της πρωτεύουσας, στο μουσείο της Πόλεως των Αθηνών.

Το ξεχωριστό all day bar restaurant θα δροσίσει και φέτος το καλοκαίρι μας!

Φωτο: Ελεάννα Κουρκουλοπούλου

Στο Μουσείο της Πόλεως των Αθηνών, στο ιστορικό αρχοντικό που αποτέλεσε και την πρώτη κατοικία του Όθωνα καθώς επίσης και τον πρώτο οργανωμένο κήπο της Αθήνας -με τον φοίνικα που φύτεψε η ίδια η βασίλισσα Αμαλία-, στεγάζεται το Black Duck Garden, το θερινό «αδελφάκι» του Black Duck Multiplarte.

Ένα all day bar restaurant έκδηλη παντού τη φιλοσοφία του, καθώς πρόκειται για έναν ιδιαίτερο χώρο πολιτισμού και τέχνης.

Σε αυτό το ατμοσφαιρικό περιβάλλον, από νωρίς το πρωί θα απολαύσετε εκλεκτά σνακ, διαφόρων ειδών ροφήματα, ιδιαίτερους φρέσκους χυμούς από λαχανικά και φρούτα, και εξαιρετικό brunch ενώ αργότερα τη σκυτάλη παίρνει το εποχιακό μεσογειακό μενού του Παναγιώτη Τζανετάκου με ελληνικές γεύσεις πλαισιωμένες από ιδιαίτερες πρώτες ύλες από 'Ελληνες μικροπαραγωγούς, το οποίο συνοδεύει μια λίστα με περίπου 50 ετικέτες ελληνικού αμπελώνα, οι περισσότερες και by the glass!

Ενδιαφέρουσα είναι η λίστα των aperitivo cocktails όπως και αυτή των signature καθώς το κομμάτι του εξωτερικού bar κινείται σε πολύ δυναμικό ρυθμό από νωρίς το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ "συντροφιά" με την... κινηματογραφική μουσική των djs τόσο από την παγκόσμια όσο και την ελληνική δισκογραφία!

Η μουσική είναι αυτή που ολοκληρώνει το ωραίο και ατμοσφαιρικό σκηνικό ενδείκνυται για ένα ρομαντικό δείπνο μέχρι party και dance διάθεση γύρω από την μπάρα!

Tip. Ενδείκνυται η κράτηση
To Know. Αναλαμβάνει διαφόρων ειδών privite κοινωνικές εκδηλώσεις
Highlight: Τα lives αλλά και τα διάφορα μουσικά δρώμενα!

Info: Μάιος - Οκτ. από τι; 10:00 (η κουζίνα 10:00 - 00:00) Ιωάννου Παπαρρηγοπούλου 5-7, Τ. 210 3252396, www.blackduckgarden.gr Black Duck Garden | 5-7 Ioannou Paparrigopoulou Str.

 

Ροή ειδήσεων

Share