Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Στην πιο ερωτική στοά της πόλης τα δύο στέκια έγιναν ένα και μας χαρίζουν αξέχαστες νύχτες!

Drunk Sinatra και Rehab υπόσχονται ανεπανάληπτες εμπειρίες!

26 Ιουνίου 2018 15:21
Στην πιο ερωτική στοά της πόλης τα δύο στέκια έγιναν ένα και μας χαρίζουν αξέχαστες νύχτες!

Κείμενο: Κατερίνα Ρίγκου

Φωτογραφίες: Μαρία Χατζηιωαννίδου

Στην πιο... ερωτική και ατμοσφαιρική στοά της πόλης, στην καρδιά της Αθήνας, το δημοφιλές και ξεχωριστό Drunk Sinatra μαζί με το νεότερο αδερφάκι του Rehab, έγιναν ένα και μας χαρίζουν αξέχαστες νύχτες και εμπειρίες!

Frankie-goes-2-Rehab... Στη στοά της Θησέως, το κλασικό meeting point Drunk Sinatra μαζί με το νεότερο αδερφάκι του Rehab είναι ένας μοναδικός μικρόκοσμος...

Το σκηνικό σε ταξιδεύει νοερά σε άλλες εποχές και τόπους... Η αρχή έγινε το 2012 όταν... ο Φράνκι πέρασε από δω να τα πιει και γύρω του μαζεύτηκαν τόσοι κι άλλοι τόσοι, που έφτιαξαν γρήγορα μια γιγαντιαία συγκέντρωση... αγάπης που καθιέρωσε το ύφος: οι αισθήσεις έχουν τον πρώτο λόγο, ο χορός επίσης, ενώ το socializing, η χαρά και η ωραία μουσική είναι ο σκοπός...

Όλα αυτά στον vintage χώρο που δεν είναι... vintage αλλά νέα πρόταση αισθητικής, με μελετημένο φωτισμό και αντικείμενα εποχής.

Δίπλα το κεφάτο Rehab εμπνευσμένο τόσο ως προς το όνομα όσο και ως προς το concept από το ομώνυμο τραγούδι της Amy Winehouse, σε vintage περιβάλλον, έχει ρετρό αντικείμενα, ιδιαίτερο φωτισμό, ενυδρείο, χρώματα, και μοιάζει τόσο πολύ με το Drunk αλλά παράλληλα είναι τόσο διαφορετικό.

Το σύνολο του... μικρόκοσμου ολοκληρώνει η υποδειγματική κάβα με πολλές και ψαγμένες ετικέτες, και φυσικά η εποχική cocktail list του Αλέξανδρου Νικόπουλου.

Όλα αυτά και άλλα ακόμα, είναι οι λόγοι που θα πας και θα ξαναπάς...

Ιδιαίτερη μνεία αξίζει στη νέα λίστα των 8 cocktails που ένα προς ένα είναι εκπληκτικά, με τη δική τους φιλοσοφία, γεύση και άρωμα, με το αποτέλεσμα να έχει να κάνει με την έμπνευση, τη δημιουργία και την καινοτομία.

Η λίστα έχει αρχή, μέση και τέλος, πληρότητα γεύσεων, ξεχωριστά αρώματα, χρώματα, πολλά λικέρ, πολλά βότανα, ευφάνταστους συνδυασμούς, στηρίζεται στη φαντασία όχι μόνο των συνδυασμών αλλά και των ονομάτων, των περιγραφών και της... σκηνοθεσίας!

Cocktails λοιπόν με βάση περίφημες αρετές από τις οποίες δανείζονται και το όνομά τους, σου αποκαλύπτουν την ιστορία τους, μόλις τα δοκιμάσεις...

Kαθημερινά 10:00-04:00, Παρ. & Σάβ. 10:00-06:00.

Θησέως 16, Σύνταγμα, Τ. 210 3313733, FB. Drunk Sinatra

 

Ροή ειδήσεων

Share