Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Το νέο hot spot που έφερε… αέρα Λατινικής Αμερικής στην καρδιά του Πειραιά!

Δεν είναι άλλο από το Che Cocina y barra sudamericana!

25 Ιουνίου 2018 14:32
Το νέο hot spot που έφερε… αέρα Λατινικής Αμερικής στην καρδιά του Πειραιά!

Τίτη Βελοπούλου

Φώτο: Μαρία Χατζηιωαννίδου

Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στα θετικά vibes αυτής της αναπάντεχα εξωτικής όασης που σε… ταξιδεύει στο Μεξικό και την Κούβα! Αυτό ήταν άλλωστε το στοίχημα των ιδιοκτητών που μετέφεραν στην καρδιά του Πειραιά εμπειρίες και εικόνες από τα ταξίδια τους στη Λατινική Αμερική!

Το σκηνικό του Che συνθέτουν η ολάνθιστη αυλή με την αυθεντική latin διακόσμηση, η τροπική βλάστηση, τα έντονα χρώματα, αλλά και το άγρυπνο βλέμμα της Frida Kalho, ένα επιβλητικό 14μ. graffiti της Μεξικάνας ζωγράφου που μονοπωλεί τα βλέμματα…

Εξίσου ατμοσφαιρικός είναι και ο εσωτερικός του χώρος, μια πρώην εγκαταλειμμένη μονοκατοικία του 1890, με εμπνευσμένο vintage style ύφος που έχει διαμορφωθεί ώστε να θυμίζει chic μεξικάνικη hacienda!

Στο Che τίποτα δεν έχει αφεθεί στην τύχη του…

Εκτός από την ταξιδιάρικη αύρα, ethnic επιρροές φέρει και η κουζίνα του, με πεντανόστιμα πιάτα αλλά και tapas menu, γνήσιους εκφραστές της λατινοαμερικάνικης γαστρονομίας, ενώ την ευφάνταστη exotique cocktail list έχει επιμεληθεί βραβευμένη ομάδα.

Ένα είναι το σίγουρο, ότι από τη στιγμή που θα περάσεις την αυλόπορτα του, όλα θα σε μεταφέρουν νοερά στις πολύχρωμες γειτονιές της Λατινικής Αμερικής… Stay tuned για τα επιτυχημένα events!

Καραϊσκου 151, T. 210 4296660, Πειραιάς, https://cherestaurant.gr

fb CHE Cocina y Barra Sudamericana

 

Ροή ειδήσεων

Share