Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Το μαγαζί που βρίσκεται σε μια από τις πιο cool γειτονιές του κόσμου και αγαπάει την... χαλαρότητα!

21 Μαρτίου 2018 08:24
Το μαγαζί που βρίσκεται σε μια από τις πιο cool γειτονιές του κόσμου και αγαπάει την... χαλαρότητα!

Είναι το «αδελφάκι» του School, ακριβώς δίπλα, σε µια από τις πιο cool γειτονιές του κέντρου.

Το Zaf αγαπάει τη χαλαρότητα και τις προσεγμένες και «μελετημένες» υπηρεσίες για τους επισκέπτες του. Το επιλέγουμε από το πρωί για εκλεκτό καφέ μέχρι αργά το βράδυ για ποτό από την ενημερωμένη κάβα και cocktails από την signature λίστα του.

Κείμενο: Κατερίνα Ρίγκου

Φωτογραφίες: Ελεάννα Κουρκουλοπούλου

Must try από την cocktail list σίγουρα το Summer breeze με Martini dry, τζιν Bombay, χυμό εσπεριδοειδών, ginger ale και δυόσμο, αλλά και τη νέα προσθήκη του καθημερινού brunch, που πολύ μας άρεσε!

Tο νέο concept προτείνει 11 λαχταριστές γευστικές επιλογές –επιμέλειας της ομάδας Food Gang– με προτάσεις που ξεχωρίζουν, όπως ο καγιανάς (η ελληνική εκδοχή των strubble eggs) και το fisherman (ομελέτα με μυρωδικά Μεσογείου και καπνιστό σολομό).

Από την άλλη εξίσου νόστιμα είναι και τα pancakes όπως αυτά με σοκολάτα, καρύδια και σιρόπι καραμέλας καθώς και τα αντίστοιχα αλμυρά (εξαιρετικά εκείνα με κρέμα τυριού, παρμεζάνα, ρόκα, ντομάτα, κομματάκια χοιρινού και αυγό).

Στα must taste και η αλμυρή βάφλα με κοτόπουλο, μπέικον, μανιτάρια, κόκκινη πιπεριά και ντομάτα σε sweet chilli sauce. Το μενού έχει επίσης εμπλουτιστεί με 4 (2 κρύα και 2 ζεστά) new age ανοιχτά New York
sandwiches!

Από τα κρύα δοκιμάστε οπωσδήποτε το The anquus project με φιλέτο μοσχαριού,flakes παρμεζάνας, ρόκα και λάδι τρούφας και από τα ζεστά το The chicken junkie με κοτόπουλο,πολύχρωμες πιπεριές, ντομάτα, κρέμα τυριού και
sweet & chilli sauce. Όλα αυτά σε έναν εκπληκτικό χώρο με 3 επίπεδα και εξωτερικά τραπεζάκια,επιλεγμένες μουσικές και φιλική ατμόσφαιρα!


Must drink
Την αυθεντική εκδοχή του κατά τ’ άλλα πασίγνωστου Negroni, που δύσκολα θα τη βρείτε αλλού

Highlight
Stay tuned για τα εξαιρετικά events και parties με γνωστούς ραδιοφωνικούς παραγωγούς.

Info:

Πλατεία Αγίας Ειρήνης 8, Τ. 210 3236711

Καθηµερινά 09:00-03:00 (brunch 10:30-13:30).

Για περισσότερα μαγαζιά κατεβάστε το περιοδικό εδώ

 

Ροή ειδήσεων

Share