Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2021

Βρήκαμε αυτό το μαγαζί στου Ψυρρή που θα σας εντυπωσιάσει με την... σπιτίσια ατμόσφαιρα του!

7 Ιουνίου 2018 08:50
Βρήκαμε αυτό το μαγαζί στου Ψυρρή που θα σας εντυπωσιάσει με την... σπιτίσια ατμόσφαιρα του!

Μ’ ένα όνομα που αποτίει φόρο τιμής στη θρυλική Quinta της Φωκίωνος Νέγρη η σύγχρονη στη Σαρρή έγινε η αιτία για να επιστρέψουμε στου Ψυρρή.

Κείμενο: Γιώργος Παπαχατζής

Φωτογραφίες: Γιάννης Παπαργύρης

Το νέο all day στέκι εντυπωσιάζει από τον Οκτώβρη με τον χώρο του, συνδυάζοντας τη λιτή μοντέρνα αισθητική του με την επιβλητικότητα του νεοκλασικού κτηρίου του 1923 στο οποίο στεγάζεται (επιμελήθηκαν τη διακόσμηση και την ανακαίνιση του χώρου οι Άρτεμις Γρύμπλα και Γιώργος Σύρμας).

Vintage έπιπλα, αναπαλαιωμένες βιεννέζικες καρέκλες, γύψινες ροζέτες και τσιμεντένια πλακάκια παντρεύονται αρμονικά και δημιουργούν ένα φιλόξενο και σπιτίσιο περιβάλλον.

Οι θαμώνες του μαγαζιού, ανάμεσά τους και πολλοί ηθοποιοί, απολαμβάνουν από το πρωί καφέ και brunch στην κρυφή εσωτερική αυλή του μαγαζιού, συνεχίζοντας μέχρι αργά με το ιταλικών επιρροών μενού του chef Χρήστου Τσακιρίδη.

Το βράδυ την τιμητική του έχει το μπαρ με τα signature cocktails και τη λίστα από κυκλαδίτικα κρασιά μικρών οινοποιών βιολογικής καλλιέργειας.

Highlights
• To brunch (καθ. 11:00-18:00) και η εξαιρετική προσφορά: 3 επιλογές της αρεσκείας μας συνοδευμένες με ένα ρόφημα στην τιμή των 10€!
• H hidden καταπράσινη εσωτερική αυλή επιπλωμένη με αυθεντικά φερ φορζέ.

Info:

Σαρρή 50, Αθήνα, M. 6972 864107 Quinta

Καθημερινά 11:00-όσο πάει (έως 01:00 η κουζίνα)

Για περισσότερα μαγαζιά κατεβάστε το περιοδικό εδώ

 

All Day

Ροή ειδήσεων

Share