Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Το μαγαζί στην καρδιά της Κηφησιάς που θα γίνει το all day σημείο συνάντησης σας και θα σας εκπλήξεις με τις μοναδικές γευστικές... αποπλανήσεις!

Υπέροχο!

13 Απριλίου 2018 09:13
Το μαγαζί στην καρδιά της Κηφησιάς που θα γίνει το all day σημείο συνάντησης σας και θα σας εκπλήξεις με τις μοναδικές γευστικές... αποπλανήσεις!

Στην καρδιά της Κηφισιάς το Arch έχει καταφέρει εδώ και 5 χρόνια να γίνει ένα all day σημείο συνάντησης, που μας υποδέχεται από νωρίς μέχρι αργά το βράδυ επιφυλάσσοντας μοναδικές γευστικές… αποπλανήσεις!

Κείμενο: Τίτι Βελοπούλου

DECOR
Κυριαρχεί το υψηλής αισθητικής mimimal design με τις χαρακτηριστικές καμάρες, τον μητροπολιτικό αέρα και την κοσμοπολίτικη αύρα.

Φωτογραφίες: Ορέστης Τριανταφύλλου

Όσο για την αυλή του, μπορεί να υπερηφανεύεται για το χάζι στην εμπορική πιάτσα.

ΒREAKFAST TIME

Εδώ έχετε κάθε λόγο να έρθετε από το πρωί για ένα πλούσιο energy boost πρωινό (από ομελέτες και pancakes μέχρι bagels και brioches), healthy ροφήματα και smoothies (must το green balance) και εξαιρετικό speciality μονοποικιλιακό καφέ.

Highlight: Το πλούσιο brunch του κάθε Κυριακή με ιδιαίτερες συνταγές (χειμερινούς μήνες 11:00-18:00).

ΜENU
Ανανεωμένο και με… healthy προσανατολισμό, που αναδεικνύει έντονα τα αρώματα της μεσογειακής κουζίνας με δροσερές πινελιές, είναι ό,τι πρέπει για ένα πλήρες ή light lunch καθώς και ένα after shopping early dinner ή κανονικό βραδινό γεύμα, καλύπτοντας και τα πιο απαιτητικά γούστα! Από τη νέα κάρτα, που επιμελείται ο chef Σπύρος Γεωργόπουλος, ξεχωρίζει το rib eye και ο σολομός σχάρας με chutney μπανάνας. Ενδείκνυται η κράτηση τις peak hours.

COCKTAILS
Από νωρίς το απόγευμα το Arch κάνει ένα twist στην μπαρίστικη πλευρά του με μια ενημερωμένη κάβα με premium ετικέτες και μια ανανεωμένη cocktail list από τον bartender Σπύρο Δάβιο, που επιτυγχάνει ένα αρμονικό pairing με το δείπνο σας. Ελληνικά αποστάγματα και φρέσκα φρούτα συνηγορούν σε ένα άκρως καλοκαιρινό αποτέλεσμα.

Οι λάτρεις της μαστίχας θα ξετρελαθείτε με το Dorian Grey ή το The Delicious Violet.

Στα συν
• Υπάρχει χώρος μη καπνιζόντων.
• Αναλαμβάνει και εταιρικά events.

Info
Kαθημερινά 8:00-01:30,
Παρ. & Σάβ. 8:00-02:30
Daily 8:00-01:30, Fri. & Sat.
8:00-02:30

Δείτε περισσότερες προτάσεις το Athens best in town που μπορείτε να κατεβάσετε εδώ

 

Ροή ειδήσεων

Share