Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Το μαγαζί στον Πειραιά που θα σου προσφέρει all day fun σε έναν super ντιζαϊνάτο χώρο πάνω στην... θάλασσα!

31 Μαΐου 2017 14:13
Το μαγαζί στον Πειραιά που θα σου προσφέρει all day fun σε έναν super ντιζαϊνάτο χώρο πάνω στην... θάλασσα!

Είναι πολύ δημοφιλές και βρίσκεται στην ιστορική γωνία Ακτής Κουμουνδούρου και Επιδαύρου, που για χρόνια στέγαζε ένα από τα πιο φημισμένα στέκια του Μικρολίμανου, το Έξη.

Και αυτό ακριβώς ήταν το στοίχημα: να διατηρήσει την αίγλη της συστήνοντας μια high end φιλοσοφία του all day fun σε έναν super ντιζαϊνάτο χώρο πάνω στη θάλασσα.

Κείμενο: Γιώργος Παπαχατζής

Και το κατάφερε κρατώντας ψηλά τον πήχη τόσο στο κομμάτι του καφέ, με εξαιρετικά χαρμάνια της Portioli, όσο και στο κεφάλαιο γεύση με τη λατινογενή κουζίνα που επιμελείται ο chef Νίκος Κωνσταντάτος (με προϋπηρεσία σε βραβευμένο με αστέρι Michelin εστιατόριο στο Λονδίνο).

Φωτογραφίες: Μαρία Χατζηιωαννίδου

Έτερο δυνατό χαρτί; Φυσικά η διασκέδαση και μάλιστα από νωρίς το απόγευμα. Όλοι θέλουμε να προλάβουμε μια θέση στο καταπράσινο και ατμοσφαιρικό roof garden, απολαμβάνοντας θέα σε ολόκληρη την Αθηναϊκή Ριβιέρα, συνδυάζοντας φαγητό, χαλαρά ποτά και μουσικές από γνωστούς guest DJs, που μας ξεσηκώνουν με vintage ελληνικά hits!

Highlights
• Το μόνο που διαθέτει roof garden στο Μικρολίμανο.
• Το party Rewrite the Past κάθε Κυριακή μετά τις 17:00 που συγκεντρώνει fans από κάθε περιοχή της Αθήνας! με τα πιο αγαπημένα ελληνικά hits.

• Tα must-taste pancakes με σοκολάτα!

Info:

Ακτή Κουμουνδούρου 64, Τ. 210 4125378 Carteλ • Entertainment Corner

Καθημερινά 08:00-03:00 (Σάββατο έως αργά).

Δείτε περισσότερες προτάσεις εξόδου στο περιοδικό Athens Best in town το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε εδώ: https://joom.ag/fi2W

 

Ροή ειδήσεων

Share