Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Moët & Chandon: Οι Happy Bubbles μας καλούν να τις ανακαλύψουμε!!

15 Δεκεμβρίου 2011
Moët & Chandon: Οι Happy Bubbles μας καλούν να τις ανακαλύψουμε!!

Πώς νιώθεις σήμερα το βράδυ; cool, sexy ή funky; Ποια είναι η κρυφή σου διάθεση; Οι λαμπερές φυσαλίδες της Moët & Chandon θα σε βοηθήσουν να το ανακαλύψεις.... Και να δοκιμάσεις μία νέα εμπειρία διασκέδασης «δια χειρός» της κορυφαίας σαμπάνιας στον κόσμο.

Το βράδυ της Τρίτης 6/12 το γνωστό bar restaurant Dada's στην πλατεία της Νέας Πεντέλης, μας υποδέχτηκε για μία νύχτα διαφορετική από τις άλλες, γεμάτη λάμψη! Φυσικά, σε αυτή την glamorous ατμόσφαιρα συνέβαλλε το γεγονός ότι παρούσα ήταν και η .... Moët & Chandon. Αμέσως μόλις μπήκαμε στο μαγαζί την προσοχή μας τράβηξαν τα flutes ποτήρια με τα χρώματα των Happy Bubbles, που ανακαλύψαμε σε κάθε γωνία του.

Τα όμορφα κορίτσια της Moët & Chandon, κρατώντας τις Happy Bubbles άρχισαν να μας εξηγούν πως κάθε φορά που κάποιος παραγγέλνει ένα ποτήρι της σαμπάνιας τον περιμένει μία ευχάριστη έκπληξη. O σερβιτόρος φέρνει τη σαμπάνια με μια «χρωματιστή φωτιζόμενη φυσαλίδα» Happy Bubble από πάνω και όταν αυτή ανοίξει αποκαλύπτει ποια είναι η διάθεση σου. Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ αφού σε περιμένει άλλο ένα lucky bubble, αυτή τη φορά για να σου δωρίσει ένα υπέροχο charm ή ένα αστραφτερό ρεσό!

Τα Happy Bubbles περιμένουν να τα ανακαλύψεις στα καλύτερα spots της πόλης και να ζήσεις μοναδικές στιγμές με την παρέα σου... «πασπαλισμένες» με την μαγική χρυσόσκονη της Moët & Chandon.

 

Clubs & Bars

Ροή ειδήσεων

Share