Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Τα καλύτερα μπαρ στο Αγκίστρι για διασκέδαση μέχρι το πρωί

Θα τα λατρέψετε!

2 Αυγούστου 2023 07:48
αγκιστρι για ποτο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Αγκίστρι είναι ο απόλυτος προορισμός για εξορμήσεις εκτός Αθηνών, μιας και σε μια-δύο ώρες είσαι εκεί. Όμορφες παραλίες σε ένα ήσυχο μέρος συνθέτουν το ιδανικό σκηνικό για χαλάρωση. Το βράδυ όμως οι μπάρες ζωντανεύουν, τα ποτά παίρνουν θέση και η μουσική δυναμώνει με αποτέλεσμα να διασκεδάζουμε μέχρι το πρωί. Εμείς εδώ έχουμε τα καλύτερα μπαρ στο Αγκίστρι για την απόλυτη διασκέδαση.

Hook

hook αγκιστρι για ποτο

Ένα beach bar με καλή μουσική και ξαπλώστρες, στην περιοχή της Σκληρής. Εδώ θα βρείτε cocktail, snack, πίτσες, σαλάτες για να σας συνοδέψουν στο μπάνιο στην θάλασσα και τσίπουρο με μεζέ. Μουσική ξένη και ελληνική. Ρομαντικό ποτό με το φεγγάρι δικό σας, καθώς βγαίνει μέσα από την θάλασσα.

Quadrant

quandrato

Απολαύστε τα cocktail σας σε συνδυασμό με υπέροχο φαγητό, στο Quandant café restaurant στο Μεγαλοχώρι. Μοναδική ατμόσφαιρα με mainstream μουσική και υπέροχη θέα, δίπλα στην θάλασσα. Απολαύστε τον πρωινό καφέ σας, το μεσημέρι δοκιμάστε το alternative menu και το βράδυ ώρα για διασκέδαση και υπέροχα cocktail.

Sunrise

sunrise αγκιστρι για ποτο

Το "Sunrise" cocktail beach bar - cafe αποτελεί την καλύτερη λύση για να απολαύσετε τις διακοπές σας στο μαγευτικό Αγκίστρι. Είναι ένα cocktail bar - cafe που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτείτε, αφού διαθέτει όλες εκείνες τις παροχές που χρειάζεστε για να κάνουν ευχάριστη την παραμονή σας. Βρίσκεται στο μυχό της παραλίας της Σκάλας, όπως ερχόμαστε από τον Μύλο, κυριολεκτικά πάνω στη θάλασσα, με θαυμάσια θέα στον Σαρωνικό. Το Beach bar "Sunrise" λειτουργεί από το πρωϊ μέχρι το βράδυ, κερδίζοντας από την αρχή τον επισκέπτη με τα καλύτερα παγωμένα ποτά και εξωτικά coctails που προσφέρει.

Συνδυάστε το μπάνιο σας στα πρασινογάλανα και πεντακάθαρα νερά της Σκάλας με την απόλαυση που σας προκαλεί ένας δροσερός χυμός ή ένας παγωμένος καφές και αισθανθείτε την ελευθερία των καλοκαιρινών διακοπών. Σε ένα ειδυλλιακό, πολυτελές, καλοκαιρινό περιβάλλον, με ξαπλώστρες, στρώματα, ομπρέλες και τραπεζάκια στην αμμουδιά, πάνω στη θάλασσα, κολυμπήστε, διασκεδάστε και χαρείτε, ενώ ταυτόχρονα θα απολαμβάνετε φρέσκους φυσικούς φρουτοχυμούς, όλα τα είδη των καφέδων, εξωτικά coctails, ποτά, ούζο, μπύρες, όλα τα είδη κρασιών, θαυμάσια snacks και γευστικότατα επιδόρπια. ... και για το βράδυ διασκεδάστε με την καλύτερη μουσική και τα καλύτερα cocktails του νησιού στο Sunrise cocktail.

Taboo

taboo αγκιστρι για ποτο

Το club Taboo, στην Σκάλα Αγκιστρίου, είναι έτοιμο να σας προσφέρει cocktail συνοδευόμενα με mainstream μουσική, σ’ ένα υπέροχο νησιώτικο περιβάλλον. Για διασκέδαση μέχρι το πρωί. Η ομάδα του Tabooclub οργανώνει event, οπότε έχετε το νου σας και αναλαμβάνει την οργάνωση εκδηλώσεων όπως γάμους και bachelor party.

 

Clubs & Bars

Ροή ειδήσεων

Share