Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Περάστε τις καλύτερες στιγμές της ημέρας στο Telescope!

7 Αυγούστου 2020 15:05
Περάστε τις καλύτερες στιγμές της ημέρας στο Telescope!

Έχουμε υποδεχθεί για τα καλά το καλοκαίρι και το καλύτερο μέρος για να το περάσεις δεν είναι άλλο από το Telescope. Η πανοραμική του θέα και ο πρόσφατα ανακαινισμένος χώρος του Telescope, είναι τα πρώτα που σε κερδίζουν.

Η συνέχεια κρύβει ακόμα περισσότερες ευχάριστες εκπλήξεις. Προσεγμένη διακόσμηση, φιλόξενο περιβάλλον αλλά και 21 συνολικά τηλεσκόπια, τα οποία μπορεί ο επισκέπτης να χρησιμοποιήσει για να απολαύσει την υπέροχη θέα. Από το λιμάνι του Πειραιά μέχρι το Ολυμπιακό στάδιο.

Και όλα γίνονται πιο όμορφα. Με τις ποικιλίες του εξαιρετικού καφέ, με τα προσεγμένα σνακ για όλες τις ώρες, με τους φρεσκοστυμμένους χυμούς και φυσικά με τα αγαπημένα σου κοκτέιλ.Το εστιατόριο στο Telescope είναι ο ιδανικός προορισμός για υπέροχο φαγητό και αναπάντεχες γαστρονομικές επιλογές. Ένα καλοφτιαγμένο μενού που ανανεώνεται και χαρίζει «γευστικές συγκινήσεις» που κάνουν όσους το επισκέπτονται να επιστρέφουν ξανά και ξανά.

Από το πρωί μέχρι το βράδυ το Telescope δεν σταματά να υποδέχεται τους εκλεκτούς επισκέπτες του που έχουν τη δυνατότητα να περάσουν τις καλύτερες στιγμές της ημέρας τους στο πιο φιλικό και εντυπωσιακό περιβάλλον.
Αυτό το καλοκαίρι το Telescope έχει φροντίσει να το πλημμυρίσει με μουσική και κέφι, καθώς κάθε Παρασκευή και Σάββατο έχει προγραμματίσει live που θα ανεβάζουν την διάθεση στα ύψη.

TELESCOPE
Στην Φιλικής Εταιρείας, στο λόφο Χαϊδαρίου
ΤΗΛ.:+30 21 0581 2047

 

Clubs & Bars

Ροή ειδήσεων

Share