Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Νέο Ηράκλειο: 5 τέλεια μπαρ για την βραδινή σας έξοδο

Εδώ θα περάσετε όμορφα!

22 Ιανουαρίου 2024 11:16
ηράκλειο μπαρ ποτο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Νέο Ηράκλειο είναι ένα αγαπημένο προάστιο που έχει πολύ πράσινο και πολλές επιλογές για την έξοδο σου. Αν θες όμως να πιεις καλό καφέ και να συνεχίσεις μέχρι αργά το βράδυ τα παρακάτω cafe-μπαρ είναι αυτά που προσφέρουν το κάτι παραπάνω.


Conkaloo

conkaloo νέο ηράκλειο μπαρ ποτο

Το Conkaloo βρίσκεται σε ένα καταπράσινο σημείο, ανάμεσα σε πλατείες σε μια όμορφη γειτονιά του Ν. Ηρακλείου. Εδώ θα απολαύσετε τον καφέ σας από το πρωί μέχρι το απογευματάκι αλλα το βράδυ σειρά παίρνει μια από τις δυνατές μπάρες του Ηρακλείου, με καθαρό ποτό και πρωτότυπα κοκτέιλς που μυρίζουν Κούβα.


Nero

nero conkaloo νέο ηράκλειο μπαρ ποτο

Ελάτε σε ένα χώρο 2 επιπέδων στον οποίο μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας, αλλά και να ταξιδέψετε με μια ποικιλία γεύσεων, με συνοδεία από απαλές αποχρώσεις ήχων και χρωμάτων οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Κάντε το απαραίτητο διάλειμμα από τη δουλειά με ένα απόλυτα αναζωογονητικό espresso το πρωί, ανανεώστε τις δυνάμεις σας με ένα γευστικό πιάτο το μεσημέρι, συναντήστε την παρέα για τον απαραίτητο απογευματινό καφέ, και αφεθείτε στη μαγική δροσιά του αγαπημένου σας ποτού καθώς τελειώνετε την μέρα σας με τον καλύτερο τρόπο.


H.o.s.t Cocktail Bar

host cocktail conkaloo νέο ηράκλειο μπαρ ποτο

Από τα μαγαζιά του Νέου Ηρακλείου που σίγουρα χαρακτηρίζονται ως στέκια, το H.o.s.t Cocktail Bar αποτελεί αγαπημένη επιλογή των κατοίκων της περιοχής -και όχι μόνο. Σας υποδέχεται στο φιλικό του χώρο, που διακρίνεται για το industrial decor, για να σας ενσωματώσει στην παρέα του και να σας πείσει (δεν θα χρειαστεί και μεγάλη προσπάθεια) πως αξίζει να το επισκέπτεστε ξανά και ξανά.

Αν και είχε καθιερωθεί στη συνείδηση του κοινού για τον αρωματικό καφέ και τα εξαιρετικά cocktails του, τον τελευταίο καιρό δίνει ιδιαίτερη έμφαση και στην κουζίνα του. Ο κατάλογός του έχει τη λογική του street food τιμώντας τις μεσογειακές και ελληνικές γεύσεις. Εσείς θα έχετε να επιλέξετε ανάμεσα σε σαλάτες, burgers, pizza και γλυκά. Στα συν το γευστικό του brunch.

Madeira

madeira conkaloo νέο ηράκλειο μπαρ ποτο

Με το που περάσεις την χαρακτηριστική του είσοδο, θα μπεις κατευθείαν σε νησιώτικο mood, αφού το περιβάλλον έχει φτιαχτεί σαν homage στην κυκλαδίτικη ελληνική ομορφιά. Το διαχρονικό λευκό δένει με τους ψάθινους πάτους των σκαμπό, τα χρωματιστά κιλίμια, τα καταπράσινα δέντρα.

Το Madeira σε υποδέχεται από το πρωί με καλοφτιαγμένο καφέ, ροφήματα, χυμούς και γευστικά snacks, ενώ το βράδυ, υπό τους ήχους ωραίων μουσικών που κινούνται σε μονοπάτια jazz & swing, θα απολαύσεις τα πιο ευφάνταστα και δροσερά signature cocktails, και θα σου ξυπνήσουν μνήμες… καλοκαιρινών διακοπών.

Echoes

echoes conkaloo νέο ηράκλειο μπαρ ποτο

O καλύτερος τρόπος να υποδεχτούμε το καλοκαίρι στην πόλη, είναι να απολαύσουμε τη θέα και τη δροσιά με extravagant cocktails και καλή μουσική.

Τι και αν είναι στα Βόρεια, το Echoes κάνει το χειμώνα καλοκαίρι και την ταράτσα του ...νησί! Μια άλλη εκδοχή του αγαπημένου μας στεκιού, έρχεται να δώσει μια πιο δροσερή αύρα στις ζεστές βραδιές που αναμένουμε, κάνοντας ακόμη και τους πιο δύσπιστους να ξεχάσουν ότι βρίσκονται στην πόλη.

Lounge ατμόσφαιρα, καλοκαιρινό ντεκόρ, υψηλά ντεσιμπέλ και πανοραμική θέα, συνθέτουν τον καλοκαιρινό χώρο του Echoes, μετατρέποντάς τον σε ιδανικό σημείο συνάντησης της παρέας , ρομαντικών τετ-α-τετ και ατέλειωτου αράγματος μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το uptown bar ενδείκνυται για μοναδικές βραδιές με φεγγαράδες, συνοδευόμενες από τις πιο δροσερές προτάσεις, που "σβήνουν" κάθε ίχνος χειμώνα. Έμπειροι bartenders θα σας ταξιδέψουν στον κόσμο των cocktails με τους πιο εναλλακτικούς συνδυασμούς, ξεκινώντας με γεύσεις από όλο τον κόσμο μέχρι τα βάθη της ελληνικής παράδοσης. Ταυτόχρονα, mainstream, rock, alternative, pop, reggae, ελληνικές έντεχνες και πολλές άλλες μουσικές επιλογές, μετατρέπουν την ταράτσα του Echoes στο πιο εναλλακτικό dance floor των Βορείων Προαστίων.

 

Clubs & Bars

Ροή ειδήσεων

Share