Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

3 φανταστικά all day bar στην Σαρωνίδα

Εδώ θα περάσετε όμορφα!

24 Ιουλίου 2023 08:43
σαρωνίδα για ποτο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σαρωνίδα είναι ο τέλειος προορισμός για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Βουτιές, ηλιοθεραπεία και καλός καφές είναι το μότο των πρωινών μας, ενώ το βράδυ με ποτό και μουσικάρες πάμε μέχρι αργά στα παρακάτω μπαρ.


Μαύρο Λιθάρι

μαυρο λιθαρι σαρωνίδα για ποτο

Μπορεί να το βλέπεις γεμάτο το πρωί, καθώς όλοι κάνουν το μπάνιο τους, αλλά το Μαύρο Λιθάρι beach bar είναι ανοιχτό μέχρι αργά το βράδυ. Μάλιστα όσο σουρουπώνει, η ωραία μουσική και τα δροσερά κοκτέιλ δίνουν την θέση τους στον «χαμό» που επικρατεί τα πρωινά.

Lavo

lavo σαρωνίδα για ποτο

Στην εξοχική Σαρωνίδα το Lavo έχει στήσει έναν all day χώρο για κάθε στιγμή της ημέρας. Από το πρωί σερβίρει καφεδάκι με σούπερ θέα στον Σαρωνικό, συνοδεία κρύων και ζεστών σνακ (σάντουιτς, ομελέτες κ.α.) και διαφόρων smoothies, ενώ το μεσημέρι σερβίρει νοστιμότατα burger και πιάτα μεσογειακής κουζίνας. Το βράδυ το κέφι απογειώνεται με «δυνατά» χορευτικά parties συνοδεία ποτού και απίθανων κοκτέιλ.

Anchor Seaside Cafe

Το Anchor Seaside Cafe είναι ο ιδανικός προορισμός για να περάσετε ευχάριστα την ημέρα σας. Εδώ θα πιείτε καλό καφέ και άλλα ροφήματα δίπλα στην πισίνα η απέναντι στην παραλία. To βράδυ όμως την θέση του καφέ αναλαμβάνει η δυνατή μπάρα για ποτό και κοκτέιλ με καλή μουσική μέχρι αργά το βράδυ.

 

Clubs & Bars

Ροή ειδήσεων

Share