Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ραφήνα: 4 σημεία για ποτό και διασκέδαση

Θα τα λατρέψετε!

14 Απριλίου 2022 08:35
ραφηνα για ποτο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα hot spots της βραδινής, και όχι μόνο, διασκέδασης βρίσκονται στην Ραφήνα. Εναλλακτικές και πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις για την βραδινή σας έξοδο για ποτό, ειδικά τις καλοκαιρινές βραδιές.

Sante rock bar

sante rock ραφηνα για ποτο

Ροκάρει ανελέητα από το 1992 στην πλατεία της Ραφήνας και προφανώς το κάνει καλά, αν κρίνουμε από τους δεκάδες θαμώνες που το γεμίζουν ανελλιπώς έκτοτε. Το Sante αποτελεί αναμφίβολα το ροκ στέκι της περιοχής, cosy και fun μέχρι το κόκκαλο και με πολύ καλές τιμές για όσους επιλέξουν να απολαύσουν το ποτό τους παρέα με την Marilyn, τους Rolling Stones, τον Μοχάμεντ Άλι, τον Che και τον Sid Vicious οι οποίοι κοσμούν τους πορφυρούς τοίχους του εσωτερικού και εξωτερικού του χώρου.

Oribu Cafe bar

oribu ραφηνα για ποτο

Στον all day χώρο Oribu θα βρείτε ότι ζητήσετε, καφέ, ποτό cocktail και νόστιμα πιάτα μέχρι αργά την νύχτα. Με την πιο όμορφη θέα στην θάλασσα της Ραφήνας και καλή μουσική θα περάσετε όμορφα όλες τις ώρες της ημέρα.

Paco’s Project

pacos ραφηνα για ποτο

Το Paco’s Project είναι ένας χώρος που αγαπάει την ζωντανή μουσική και θέλει να καθιερωθεί ως ένας ιδιαίτερος καλλιτεχνικός χώρος της Αττικής όπου πρώτο λόγο έχει η μουσική, το performing και ή καλλιτεχνική έκφραση!

Εδώ θα ζήσετε την εμπειρία της live μουσικής είτε στον εσωτερικό χώρο είτε στην ξεχωριστή αυλή και θα ανακαλύψετε τις άφθονες επιλογές για ποτό και cocktails.

Cloud

cloud ραφηνα για ποτο

Τα καλύτερα Cocktails κάθε μέρα στο Cloud στη πλατεία Ραφήνας και με την μουσική που σας αρέσει… Ένας ξεχωριστός και εναλλακτικός χώρος για διασκέδαση με Live μουσικές και δρώμενα που θα σας εκπλήξουν.

 

Clubs & Bars

Ροή ειδήσεων

Share