Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βραδινό ποτάκι στο Πόρτο Ράφτη: Τα 5 καλύτερα μαγαζιά

Εδώ θα περάσετε όμορφα!

2 Αυγούστου 2023 07:48
πορτο ραφτη για ποτο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Πόρτο Ράφτη δεν είναι μόνο για βουτιές στην θάλασσα, ψαρομεζέδες και φαγητό. Εδώ τα καφέ - μπαρ σε οδηγούν στην απόλυτη βραδινή διασκέδαση με ωραία μουσική και ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις για να απολαύσεις το ποτό σου.

Navy Style

navy style πορτο ραφτη για ποτο

Σε έναν μοντέρνο open air χώρο με βιομηχανικό ντιζάιν και γαλάζιο φωτισμό βρίσκεται το Navy Style στο Πόρτο Ράφτη. Αδιαμφισβήτητα είναι το meeting point των 20 something της περιοχής για ποτό και διασκέδαση. Θα το βρείτε κατάμεστο και τις καθημερινές, να παίζει χαουζάκια, μέχρι αργά το βράδυ.

Conga Lounge

conga πορτο ραφτη για ποτο

Δεν θα μπορούσε να λείπει ένα lounge bar από την περιοχή. Το Conga Lounge δίνοντας μεγάλη έμφαση στο φαγητό του που, παρά το ομολογουμένως υψηλό του επίπεδο, κινείται σε πολύ προσιτές τιμές. Tribal house και lounge μουσικές από τον resident d.j. Dinnos, μαγευτική θέα από τα τραπεζάκια στις κλιμακωτές βεράντες και ντιζαϊνάτος εσωτερικός χώρος. Ιδανικός χώρος για ποτό μέχρι αργά.

Barco Cafe Bar

barco πορτο ραφτη για ποτο

Το νούμερο ένα στέκι στο Πόρτο Ράφτη, έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία καθώς συνδυάζει, διασκέδαση, φαγητό, ποτό και καλή παρέα, με το κύμα να “βαράει” στα πόδιά σας και την μαγευτική του θέα να ενττυπωσιάζει!
Απέριττη αισθητική, εκπληκτική θέα, μοναδικές γεύσεις, σπάνια coctails & coffee blends! Προσιτές τιμές!

Θες να απολαύσεις καφέ,φαγητό,ιδιαίτερα αποστάγματα & cocktails, με δωρεάν πρόσβαση σε οργανωμένη παραλία, ακούγοντας παράλληλα κάποιους από τους καλύτερους εγχώριους και διεθνείς djs! Ο απόλυτος προορισμός για all day διασκέδαση στην Ανατολική Αττική είναι εδώ.

Κazba

kazba πορτο ραφτη για ποτο

Μπαίνοντας στον παραλιακό δρόμο, είναι το πρώτο μαγαζί που συναντάς στο δεξί σου χέρι. Μπαλκονάκι υπερυψωμένο, χαλαρή μουσική (καμιά φορά κάνει και πάρτι λάτιν βέβαια) ποτό και πολύ ωραία cocktail. Αν είσαι σε φάση για early drinks, δοκίμασε οπωσδήποτε Mastiha Mohito. Δροσερό και λαχταριστό!

Del Mar

del mar πορτο ραφτη για ποτο

To Del Mar στην νέα του εκδοχή είναι ένα all day bar-restaurant πάνω στο κύμα, στην παραλία του Πόρτο Ράφτη, διαθέτει οργανωμένη παραλία με δωρεάν ξαπλώστρες και άψογο service για καφέ,πολλές επιλογές φαγητού, ποτό και φανταστικά cocktails τα οποία υπογράφει ο διακεκριμένος mixologist Παναγιώτης Φράγκος.
Γνωστό για τις μουσικές του επιλογές με resident dj τον αγαπημένο Costa Bana, με Live events αλλά και διάσημους djs όπως οι Nikos Diamantopoulos,Theo Grooves,Motiva,Plastic People κ.α.

 

Clubs & Bars

Ροή ειδήσεων

Share